Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pátek

4

Srpen 2017

Otázky a odpovědi

Written by , Posted in Beauty, Fashion

Krásný pátek. Zdravím vás z jediného volného dne za poslední dny. Říkala jsem si, že nebudu NIC dělat, jen odpočívat. Takovej ten den, který máte pro sebe. No plans. Miluju to. A víte, co je zvláštní? Že v těchto dnech, kdy chci vypnout, nepracovat, v tu chvíli dobrovolně sahám po noťasu a mám chuť psát.

A protože se věci dějí tak, jak mají, s chutí přišlo i téma na obsah článku. To kdybych chtěla plánovat, tak to nenaplánuji. Takže hurá, kromě mého výlevu mám i sdělení! To zní jako blogerské win-win :-).

Markét, která přispívala na blog, si určitě pamatuje. Ta Markét, která mi fotí outfity, ta Markét, která ví, jak na mě, a je moje blogová spřízněná duše.

Tak tahle Markét mi včera napsala – hele, co natočit další video, klidně ať nám čtenáři napíšou dotazy, co by od nás chtěli vědět? Jsem hlava otevřená, mám ráda nové výzvy a s Markét mě tvořit baví, s radostí jsem nápad přijala. V úterý budeme natáčet, takže! Pokud máte na mě, nebo na Markét dotazy, sem s nimi! 

Kdo chce být víc s námi, určitě se objeví ze zákulisí videjka na našich instastories, tak nás sledujte.

Můj instagramový účet: @jana_meinlschmidtová, pracovní: @janamei_fashioncoach

Markét instagramový účet: @marketa_vanourkova

Dotazy pište klidně sem do komentářů, nebo do directu na Insta. Jak je komu libo. A já slibuju, že budeme odpovídat víc jak pravdivě :-P. Hehe.

Krásný pátek,

Jana

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seventy − sixty six =