Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Neděle

16

Červenec 2017

Long time no see

Written by , Posted in Fashion, From My Diary

Byla sobota ráno, když jsem jela s klientem v autě a došla řeč mimojiné i na blog. Říkala jsem mu, že jde o aktivitu, které se věnuji podle chuti, ne podle toho, jak bych měla. A že jsem za poslední dobu neměla na blogování tolik času, proto dlouho nový příspěvek nevznikl.

Jeli jsme autem dál, u klienta doma jsme vytřídili šatník, prošli inspirační fotky osobního stylu u koláčů z farmářských trhů a měli jsme hotovo.

Protože šla práce od ruky, přesto v klidu, vzniklo mi nečekaně volné odpoledne. Poslední dobou jsem dost zaměstnaná a na cestách, volného času mám minimálně, takže tohle neplánované volno byl pro mě dar. Atmosféra s klientem byla opravdu fajn, a já měla po náročném pracovním týdnu i víkendu dobité baterky. Napsala jsem proto neplánovaně Markét, přesunula jsem se plynule z Prahy do Plzně a za dvě hodiny jsme už fotily! Nechtějte vědět, jak dlouho jsme se spolu s Markét domlouvaly, až naše setkání dopadlo takhle spontánně.

Díky Markét pohotovosti můžete vidět můj pracovněvolnočasový outfit s novými džínami i nové vlasy. A vlastně číst celý tenhle příspěvek, protože přišla i psací chuť.

Pár slov k outfitu. Když se s klientem už známe a jde o aktivitu jako třídění šatníku, dovolím si jít oblečená neformálně. Ve volném čase mám pak ráda, když můžu outfit odlehčit. Základem je pro mě proto obecně bílé triko, džíny s vysokým pasem a sportovní top, který využívám ve volném čase.

Pamatujete, jak naše mamky nosily džíny alá mrkváče? Tak přesně tyhle mom jeans jsou pro mě vysněným kouskem už jakou dobu. Skinny střihu jsem za ty roky přesycena. Kdo mě sleduje na instagramu, všiml si, že mám v oblibě džíny po mém švárovi, ale chtěla jsem ještě takové, které budou přeci jen slušnější :-D. Proto jsem měla opravdu radost, když jsem v pátek (ano, dva dny zpět!) našla v Míšenská 10 tyhle vintage krásky.

Co se týče vlasů, nová midi délka mě neskutečně baví. Opět se mi osvědčilo mít kvalitní salon a svojí kadeřnici, ke které máte 100% důvěru. Svěřila jsem se s myšlenkou mojí dvorní kadeřnici Markétce, nápad jsme prodiskutovaly, realizaci jsem ale nechala celou na ní. A musím říct, že se trefila na tisíc procent. Takže Markétko, znovu, velké díky. Na fotkách vlasy vidíte opravdu v originále, protože jsem si vlasy od návštěvy salonu ještě nemyla, u klienta jsem měla drdol :-D. Ale jsem ráda, že mě vidíte tak, jak opravdu funguju. Rozcestovaná, spokojená, s rozcuchanou hlavou, s úsměvem, únavou i t-shirtless.

Svetr, triko – H&M (old) / top – Calvin Klein / džíny – WinWinLove / kabelka, hodinky – znáte / boty – Adidas Superstar

foto: Markéta Vaňourková

Jak se vám outfit líbí? Máte taky nějakou svojí uniformu, kterou nosíte nejčastěji?

Krásné léto,

Jana

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

+ thirty three = thirty four