Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

10

Únor 2015

Wishlist Markéta – Zima 2015

Written by , Posted in Beauty

Můj první wishlist jste mohli vidět těsně před Vánoci, a já se rozhodla vytvořit pro Vás tento seznam přání 4x do roka – zimní, jarní, letní a podzimní.

WISHLIST_JARO2015

(Zdroje: google.com)

1. Max Factor krémové oční stíny

Poprvé jsem je viděla ve videu Lilly Pebbles a podle jejích ohlasů jsem se rozhodla, že ty hnědé jednou musím vyzkoušet. Navíc se na tyto stíny můžete těšit od března i v našich drogeriích!

2. Kniha Make Up – Michelle Phan

Michelle je autorkou nejen této knihy, ale také YouTube kanálu. Tato kniha se stala tak trochu fenoménem a mám pocit, že každá make-up “maniačka” by ji měla ve své knihovně mít.

3. Flat contour brush – Real Techniques Bold Metals Collection

Wow! Holky z Pixiwoo na nich pracovaly dlouho, a tady je výsledek. Štětce mají být ještě jemnější (to ještě jde??) a kvalitnější, než jejich základní řady – růžová, fialová a zlatá.

4. Shading brush

U Real Techniques ještě zůstaneme. Nutně potřebuji kvalitní štětec na oční stíny. Moje Essence štětce nabírají produkty docela špatně. Na tento obyčejný shading brush si brousím zuby už dlouho.

5. Mary Kay – Mineral Eye Color Quad

Páni, to jsou barvy. Rozhodla jsem se, že tyto stíny prostě potřebuji. Barvy jsou krásné a po vyzkoušení na vlastní kůži jsem věděla, že budeme dobří přátelé. Jednou…

6. Remington – Kulma na vlasy CI 95

Slyšela jsem na ní pouze chválu a vlny s ní mají vydržet celý den. Opravdu mě láká!

7. Sleek – I Divine Au Naturel

Paletka přirozených odstínů se hodí vždy a Sleek miluji. Není co řešit.

8. Maybelline – Instant Anti-Age korektor

Poprvé jsem ho vyzkoušela v Drážďanech a dodnes mě mrzí, že jsem si ho nevzala. Asi ho opravdu potřebuji. Nanášení houbičkou mi bylo velice příjemné a barvou i texturou mi docela dobře sedl.

9. Soap and Glory – Sugar Crush

Hodně se o něm mluví v USA a UK. U nás se Soap and Glory sehnat nedá. A dovážet ho z UK? Nejsem si jistá, jestli se vyplatí takovou obří “pixlu” převážet letadlem/autobusem. Ale jeho vůně a konzistence mě opravdu zajímá.

10. NYX – tvářenka v odstínu Taupe

Kamarádka mi ji měla dovést z USA, ale byla všude vyprodaná. Tak snad příště. Její odstín se prý skvěle hodí na konturování bledé pleti.

Máte rádi Wishlisty a jejich pročítání? Co je na Vašem seznamu přání?

Markét (Instagram)

P.S: Tento článek není sponzorován.

 

4 Comments

  1. Life With Sandra
  2. Ali

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eighty ÷ = sixteen