Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

30

Prosinec 2014

Tutorial – Silvestrovské líčení

Written by , Posted in Beauty

Silvestr je za dveřmi, a Vy pořád nevíte, jaké líčení vytáhnout na poslední den roku? Právě pro Vás jsem připravila následující look. Zvolila jsem zlatou barvu, která se hodí k Vánocům i silvestrovskému večeru. Pokud Vás zajímá podrobný popis krok po kroku, čtěte dál!IMG_2615

TIP: Ale nebojte, nezapomněly jsme ani na šaty! Mrkněte na Janiny článek o krásných kouscích ve slevách!

Už dlouho je zavedeno nepsané pravidlo: třpytivé stíny jsou nutností pro VánoceSilvestr. Výpis všech produktů včetně cen a odkazů najdete na konci článku.

1. krok: Na vyčištěnou, tonizovanou  a hydratovanou pleť jsem aplikovala fixační gel pod make-up (Mary Kay). Zkuste si na bázi před líčení vzpomenout. Mnoho z nás ji nepoužívá a přitom je to tak fajnová a příjemná záležitost. Následně jsem ustřihla 2 kousky lepící pásky, několikrát jsem ji nalepila na ruku (aby se zanesla a při strhávání neublížila očnímu okolí) a přilepila pod oči. Na oční víčka jsem nenanášela primer (bázi pod oční stíny), ale jako alternativu jsem zvolila černé Color Tattoo. Naneste je ale pouze na pohyblivé víčko, ne výš. Čistým štětcem jsem stíny rozmazala lehce do ztracena a pokračovala jsem s ztrácením pomocí tmavě hnědého, matného stínu.

1

 2. krok: Po důkladném ztrácení stínů jsem na vnitřní koutek a polovinu pohyblivého víčka nanesla krásný zlatý stín. Můžete stíny nanášet na morko i na sucho. Já vyzkoušela poprvé nanášet na morko a výsledek se mi moc líbí.

IMG_2581

3. krok: Sejměte lepící pásku, očistěte pleť (já použila růžovou vodu Purity Vision, ale pravděpodobně bude stačit pouze oprášit popadané stíny z obličeje). A teď už je to snadné. Naneste makeup, korektor a zapudrujte. Pak už jen obočí a tvářenku. Oční víčko doladíme tenkou linkou. Já použila tužku, ale pokud máte rádi gelové, nebo tekuté oční linky, směle do toho.

IMG_26024. krok: Teď už nastal čas na Vaši oblíbenou řasenku (já použila i kleštičky na řasy), nebo umělé řasy. Rtěnku, tužku na rty, nebo jen balzám a je hotovo!

IMG_2608

IMG_2609

A protože já se nemohla rozhodnout s jakou rtěnkou líčení zkombinovat, sáhla jsem hned po dvou.  Nebojte se s rtěnkou trošku experimentovat. Pokud nevypadá dobře, jednoduše ji vlhčeným ubrouskem sundejte a vyzkoušejte jinou variantu.dsadsada

Použité produkty

IMG_2714

Mary Kay, Fixační gel pod makeup, 490kč.

Revlon, Colorstay makeup v odstínu 110 Ivory, cena cca 170kč.

Collection, korektor, odstín 1 Fair, cena cca 120kč.

Mary Kay, minerální pudrový make-up v odstínu Ivory 2, cena 470kč.

Catrice, Defining Blush – tvářenka v odstínu 080 Sunrose Avenue, cena 90kč.

Essence, tužka na obočí Eyebrow designer v odstínu 02 brown, cena 45kč.

Alverde, gel na obočí v odstínu 02 braun, cena 100kč.

Maybelline, Color Tattoo v odstínu 60 Timeless Black, cena 170kč.

LoracPro, oční stíny Gold a Sable, cena cca 1200kč.

Essence, tužka na oči Long lasting, cena 45kč.

Oriflame, řasenka Very Me Fat Lash, cena 149kč.

Maybelline, ColorDrama v odstínu 510 red essential a 630 Nude perfection, cena99kč.

TIP: Zlatý stín a matný hnědý stín se ve Vaší kosmetické sbírce nikdy neztratí! Určitě bych doporučila alespoň tyto dva vlastnit. Vytvoříte s nimi krásné líčení. Lze je sehnat jako mono stíny, ale i v paletkách. Jako příklad jsem Vám vyfotila MUA Undressed (cena se pohybuje kolem 170kč) a Sleek Garden of Eden (cena 280kč).

IMG_2690

Líbí se Vám tento look? A do čeho obléknete své oči na Silvestra Vy?

Markét (Instagram)

P.S: Přeji Vám krásné prožití svátků a ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nine × one =