Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

28

Prosinec 2017

Shine! That’s all.

Written by , Posted in From My Diary

Už jste si mysleli, že jsem na vás zapomněla? Nezapomněla, jen jsem si naložila. Po dlouhé době jsem sobě dala zabrat, abych nespadla do starých kolejí, kdy jsem vyčerpávala samu sebe. Myšlenkami i tempem. Pomyslná hranice mezi zábavou a prací najednou nebyla. Fashion Bazar Market naplno, klientela naplno, soukromí naplno. Konec dobrý, všechno dobré. Projekt úspěšně za námi, klientela do konce roku oblečena, moji nejbližší zajištěni a mohly přijít Vánoce.

Přesto, že mi imunita vyslala signál brzdiholčičko, vánoční dny jsem pojala jako prostor konečně vydechnout a ujasnit si další směr. Vy už víte, kam mířím, viďte? Nová mentální mapa je v procesu. Znovu jsem se přesvědčila, že vytváření mentálních map je pro mě relax (kdo o nich ještě nečetl, může tady). Vypnu, naladím se na vibrace, které mě dobíjí, ukotví, naladí a je mi fajn. Kdo hledá podobný restart rozumu i citu, vřele doporučuju! Načasování je úžasný. Konec roku a začátek dalšího vybízí k bilancování, k uzavírání a nastavování dalších kroků.

Pro mě byl rok 2017 v mnohých věcech zlomový, jsem šťastná. Jestli bych měla vyzdvihnout jednu věc, kterou jsem za uplynulý rok konečně pochopila? Pak je to umění přát si. Přát si a nechat, ať se přání splní. Universum ví, jak přání zařídit, jen mu do toho nesmíme kecat.

Krásné dny, přátelé, ať je nám hezky.

Jana

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

÷ four = one