Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

23

Listopad 2017

Jak se cítí člověk pár dní před finišem vlastní akce?

Written by , Posted in Fashion

Zmuchlaný jak papír od sekaný, ale s energií Duracell. Fashion Bazar Market je za dveřmi a…

Realita mě školí každý den a já se pořád učím. Věčné zpochybňování, jestli finální rozhodnutí bylo správně finální. Nebo chtělo ještě?… Učím se za chodu vnímat svojí vášeň, fantazii a koordinovat vše s realitou, možnostmi, kapacitou týmu. V praxi to vypadá tak, že máte domluvenou představu, ale pak zvednete telefon s nápadem. Viz já dnes ráno. Ale bude skvělá dekorace. Komunikaci mám některý den silnější, pak slabší. Občas mínusovou. Ale cíl mám jasný. K cíly se vracím pokaždý, když ztratím balanc.

Opět je na pořadu dne mentální mapa, která mi pomohla ustálit vlastní představu. Přiznám se, na chvíli jsem zapomněla, jakou sílu už jen její vytváření má. Jela jsem jako fretka, taky se zapotácela, až mě láskyplně kopnul jeden z mých guru. “Jani, a mapu máš?”. Já v tu chvíli zklapla.

Koncept jsem měla, jasně, ale pak jsou detaily. TY detaily, které dávají pevný základ. Pokorně jsem se vrátila několik kroků nazpět a vše si zrekapitulovala. Ujasnila, vyladila. Mého druhého průvodce jsem taky požádala o naladění. A klid, elán a plná kapacita optimismu je zpátky na světě.

Proč tenhle článek píšu? Snad jen pro myšlenku – pokud máte něco, co jste si chtěli zkusit, co vám dává smysl, jděte do toho. Hory “Ažpak” štěstí nepřináší. Nechte si pomoct od druhých, když se nabídnou. Nebo naopak o pomoc požádejte, když se budete ztrácet.

Já si užiju, že vás mohu ještě jednou skrz blog na Fashion Bazar Market pozvat. Další dny budu zamotaná mezi krabicema, hadrama a ramínkama, ale když to miluješ, není co řešit. Takže v úterý!

S láskou,

Jana

P.S. s odkazem na Black Friday. Než kliknete v košíku na tlačítko “objednat”, mrkněte nejdřív sem.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

× seven = thirty five