Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Neděle

8

Březen 2015

Random Week 1/8th March

Written by , Posted in Fashion

Poslední dobou jsem si uvědomila, že mám potřebu dokumentovat si momentky z běžného dne. Přemýšlela jsem proč a přišla jsem na to. Takové momentky pro mě fungují jako vizuální deník. Zpětně si je prohlížím a vždycky si uvědomím, že mám hezký život. A protože se o radost přirozeně rádi dělíme, doufám, že fotky potěší i vás :-).

vojta
1.3. večer – živý koncert Vojty Dyka s B-Side Bandem. A bylo to něco neskutečného! Po koncertu jsme se shodly, že pokud někdo má lidi bavit, tak je to právě Vojta. Rozhodně doporučuji!

krispol_opening
Kdo mě sleduje na Instagramu, nemohlo mu uniknout, že jsem byla na otevírání obchodu s ručně dělanými pánskými motýlky – Krispol Store. Doprovod mi dělala moje spřízněná duše Maky, a večer jsme si společně užily. Už teď se těším na další podobné akce!

cameron
Šla jsem si do knihkupectví pořídit jeden studijní materiál, knihu o pánské módě, a odnesla si BodyBook od Cameron Diaz. Na mojí omluvu musím říct, že knihu o pánské módě neměli, tak proto ta Cameron :-)).

Na polévky jsem nikdy nebyla, když jsem však ochutnala ty v Ugo Salaterii, chodím na ně zcela dobrovolně! Tenhle křenový krém byl opět boží. Děkuji za tip, Maky <3 :-)!

A opět klasické dilema. Sháním na jaro TY PRAVÉ tenisky, a prostě nejhorší je mít na výběr ;-). Poraďte – bílé, nebo černé :-)?

dusni
Miluju takové východy slunce! Tenhle je z pražského bytu.

Butik Dušní3 – když se spojí kousky od světových návrhářů, nádherný interiér a příjemný personál, návštěva takového butiku je zážitek!

hmOpět jedna z dalších pracovních fotek – tentokrát jsem sháněla pro klientku jarní overal, a tenhle byl jedním z favoritů.

A takhle ověnčená cestuji teď celkem často. Kufr, kabelka, svačina. Ruce mám už sice jak orangután, but I love it :-)!

hory1
A takhle vypadala moje neděle. Vyrazili jsme s rodinou na hory a asi po tisíci letech jsem běžkovala. A bylo to fantastický! Trasu vybíral můj švagr, a v ten okamžik je o zábavu postaráno.

Premiérová fotka ze sněhu s mojí neteří. I love her :-).

Margotku jsem dostala od mého švagra. Prý – Jani, když už jsi ta žena. Tady máš Margotku :-D. Je skvělý, že??? A má postřeh :-)!

hory3Lalalala, sluníčko, neděle, pohoda :-).

Hujeroc, nebo Homolkojc? Ne, Langmajerojc a Meinlschmidtojc. Aneb další část naší velký rodiny, kterou ještě neznáte :-).

Při pořádném výkonu je důležitý i pořádný oběd. Hovězí guláš, mňam!

A jak jste se měli vy? Co jste dělali? Nechte mi vzkaz, uděláte mi radost :-).

Jana

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seventy four − = seventy two