Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

1

Říjen 2013

A zase ty rukávy

Written by , Posted in Fashion

S ochlazením se na ulicích znovu objevuje dobře známý nešvar – dlouhé rukávy, a to především u pánských sak. Dávno už neplatí, že čím delší, tím lepší. Sako volíte v momentě, kdy chcete vzbudit dobrý dojem, vyjednat obchod, domluvit nedomluvitelné… S rukávy, které končí v polovině dlaně, se jinak dobrý záměr může změnit v nežádoucí dojem podomního obchodníka z devadesátých let, a to je přece škoda.

Jak ne:

Jak ne
Délka rukávu by měla nejdéle končit v místě, kde se “láme” zápěstí. Že bude vidět kousek košile? ANO! To je žádané. Správně by měla vykukovat 1-2 cm manžety košile. Platí to pro obě pohlaví. Navíc si můžeme s rukávy hrát – ohrnout, vykasat, nechat vyniknout předloktí s hodinkami a ostatními doplňky, jako jsou kombinace náramků, prstýnků.

Při koupi tedy žádné natahování rukou před tělo a váhavé otázky typu ´Nejsou moc krátké?´. Doba spartakiády je za námi, navíc teď je trend zkracování rukávů. A to vážně :-). Proto při výběru saka nechte ruce přirozeně podél těla a končí-li rukáv nejdéle v místě zápěstí jděte do toho. A bude Vám to slušet!

Takto ano!Takto ano!

 zdroj fotek vlastní, www.fashionmagazine.com, www.lookbook.nu

 

6 Comments

  1. Julie
  2. Tom
  3. blanka
  4. Petra H.
    • Jana Meinlschmidtová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

× one = five