Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

16

Prosinec 2014

Wishlist Markéta

Written by , Posted in Beauty, Fashion, Inspo, Nezařazené

“Áá! Tuhle věc strašně moc potřebuju!” Jak už je v blogosféře zvykem, udělala jsem i já svůj vlastní Wishlist! Tento je zaměřen na konec roku 2014. Pouze takové ohlédnutí na produkty a položky, které se NEobjevily na žádné z mých účtenek a výpisů z účtu.

Jste připraveni? Jdeme na to!

TIP: Pokud ještě na poslední chvíli váháte co koupit na Vánoce – kamarádce, přítelkyni, mamince, sestře…v podstatě jakákoli ženská by si vybrala alespoň jednu z těchto věcí.

10844484_10203863355998607_1165869777_o

1. Zoeva (Rose Golden Complete Eye Set)

Jsou krásné, všichni je chtějí, a ti co je mají, je milují. Já je chci taky milovat. Praktická taštička se vždy hodí a ta barva?! Fantazie! Cena: 1925kč.

2. Mary Kay (Rozjasňující podkladová báze z řady TimeWise)

Jednou jsem ho vyzkoušela a vím, že ho musím mít! Mary Kay Ash pojmenovala tohoto mazlíka jako rozjasňující podkladovou bázi. A já ji chci, potřebuji a budu jí milovat. Krásně mi sedí odstín Ivory 4. Cena: 440kč.

3. Zoeva paletka očních stínů (Naturally yours)

Ach! Krásné video plné swatchů a vyprávění o této nádheře publikovala Lucka. Od té chvíle mi v hlavě jede neustále dokola jedna věta “Nepotřebuješ! Nepotřebuješ!” No, já vím, nepotřebuji. Ale moc chci! Cena: 522kč.

4. Urban Decay (Naked 1)

Tohle je klasika! Ze všech Naked sester se mi nejvíc líbí právě originál. Jedničku si určitě jednou pořídím! Jednou… Cena: 54dolarů.

5. Intimissimi (Candy Lace Balconette Bra)

Všechny Intimissimi “krajkové” krásky jsou prostě boží. Janina si nedávno takovou pořídila a hned jak jsem viděla její příspěvek, chtěla jsem takový kousek pro sebe! Cena: 799kč.

6. CCC (Lasocki)

Teď trošku smutný příběh. Hledala jsem zimní boty a našla perfektní v CCC. Ach ano, věděla jsem že je to láska na první pohled. “Máte prosím tyhle i ve velikosti 42?” “Slečno, tyhle velikosti se vůbec v dámském nevyrábí.” Takže děkuji a šáteček. Třikrát jsem se na ně byla podívat, třikrát jsem si je vyzkoušela, třikrát se v nich prošla a pořád mě tlačí. Snad jednou. Cena: 1499kč

7. Happy plugs (Nabíjecí kabel k Iphone)

Fajn věc pro uživatele Apple zařízení. Nabíjecí kabely dělají extra krátké a takový delší káblík se vždy hodí. Rozhodně ho ocení i Vaši blízcí, nebudou totiž muset přestavit půl domu aby jste Váš Iphone mohli při nabíjení položit na stůl. Cena: 395kč.

8. Carhart (Čepice)

Byla jsem se mrknout v Industry Shopu v Plzni a kromě několika set věcí, se mi zalíbila i tato čapka. Cena: 490kč.

9. Marc Jacobs (Parfém Dot)

Poprvé v životě jsem navštívila Sephora v OC Olympia Plzeň. Jen tak cvičně jsem zašla k regálu s parfémy a tyhle “tečky” jsem vždy chtěla očmuchat. A tato se mi moc líbila. Ale už uběhl měsíc a já si nemůžu si vybavit jak voní! Cena za 100ml: 1500kč.

10. Nike ( Flyknit Lunar 2)

Ty jsou, co? V Lodnýně před rokem docela frčela móda Nike běžeckých bot k běžnému dennímu outfitu. Musí to být pohodlná sranda. Uvažuji nad nimi. Cena: 2993kč.

11. Oral B (Professional Care 500)

Vždycky jsem chtěla elektrický zubní kartáček. Už mám i kartáček na obličej, tak proč nemít jeden i na zuby, že? Nakupovací logika je zvláštní věc. Cena: 1199kč.

A to je vše, přátelé! Co Váš wishlist? Máte v něm něco podobného? Pochlubte se v komentářích!

Markét (Instagram)

P.S: Tento článek (bohužel) není sponzorován!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

× three = twenty one