Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

19

Květen 2015

Wishlist Jaro 2015

Written by , Posted in Beauty

Dnešní článek bych opět ráda věnovala svému seznamu přání. Dělám tyto články každé roční období (Podzim a Zima), a ani jarní wishlist nebude výjimkou.

Lee Stafford – My Big Fat Healthy Hair Shampoo

AV40000101

Šampony Lee Stafford jsou tak trošku fenoménem a i já bych je jednou ráda vyzkoušela. Sáhla bych po tomto růžovém krasavci, který je určen pro vlasy bez objemu. Samozřejmě i s kondicionérem. Cena se pohybuje kolem 300kč.

TIGI BED HEAD Epic Volume Shampoo/Conditioner

TIGI_Bed_Head_Styleshots_Epic_Volume_Tween_Shampoo__amp__Conditioner_Duo_2_x_750ml_1387557850

Viděli jste video Zoelly, kde mluvila o šamponech TIGI BED HEAD? Zmiňovala šampon pro poškozené a barvené vlasy, který má údajně vonět po karamelu. Ach…! Já ale barvené vlasy už nemám a poškozené také ne. Proto bych se chtěla v budoucnu zaměřit na toto duo šamponu a “kondiše” a opět se jedná o řadu pro zvýšení objemu vlasů. Cena obou produktů je dohromady asi 600kč.

Clinique Cleansing Oil

Top 5 Refreshing Cleansing Oils_3Tak a dost bylo povídání o vlasech. Teď se přesuneme k pleti. Tanya Burr vychvalovala tento čistící olej na obličej od Clinique. Pokud pomineme naprosto luxusní a parádní obal, mělo by se jednat a super produkt. Olejovitá struktura by neměla vysoušet obličej. No, já si na něj rozhodně brousím zuby. U nás se bohužel sehnat nedá, ale prodávají ho v BOOTS a ten posílá do ČR. Cena je cca 700kč.

Milani Baked Blush – Berry Amore

MMBL-03 Baked Blush_Berry Amore 1123B_V2_LRG

Zapečené tvářenky Milani má doma snad každá blogerka a já chápu proč. Odstíny jsou krásné, tvářenka je obrovská a stojí pouze 160kč. Na tento odstín Berry Amore si brousím zuby už skoro půl roku, ale ještě jsem se k objednání nedostala. A možná ani nedostanu, protože jediné co bych si na Milani eshopu vybrala, je právě tato tvářenka. Přijde mi zbytečné objednat si pouze jeden produkt.

Manufaktura Jemný čistící  peeling

445033

 

Manufaktura je značka, která mi nikdy nic neříkala. V Plzni ji najdete například v obchodním domě Plaza v centru města. Vím ale, že se jedná o veganskou českou kosmetiku. Tak proč něco nevyzkoušet, že? 🙂 Cena 179kč.

Body Shop Coconut Cream Body Scrub
coconut-body-scrub_lBody Shop je pro mě takovou vysněnou značkou. Nikdy jsem ji nevyzkoušela, ale jejich obaly a recenze se zdají být perfektní. Peelingů není nikdy dost a kokos je vždy fajn vyzkoušet. Tento peeling vypadá naprosto úžasně a mám pocit, že voní už z obrázku. Cena cca 400kč.

Body Shop Shower Gel

sweet-lemon-shower-gel_l (1)

Poslední položkou na mém wishlistu jsou sprchové gely Body Shop. Protože, sweet lemon a blueberry? To je prostě něco, co ve svém životě musím mít. Nutně a teď hned. Cena kolem 200kč.

Co je na Vašem jarním wishlistu? Je něco, po čem teď vaše srdce touží? Podělte se s námi v komentářích.

Markét (Instagram)

Zdroje obrázků: www.google.com

P.S: Tento článek není sponzorován.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seven × = fifty six