Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pátek

7

Srpen 2015

Summer Issue: Maxisukně

Written by , Posted in Fashion, Inspo

Léto je v plném proudu a přiznám se, za poslední měsíc jsem na sobě neměla pomalu nic jiného, než džínové kraťásky a bavlněné tričko. Možná proto, že to jediné na sobě v horkých teplotách snesu, možná dost proto, že je mi to zkrátka pohodlné. Nicméně, nosit takovou kombinaci 24/7 se i mně okoukává a o to víc se těším na podzim – vrstvení oblečení, mix materiálů, roláky, aaaach. Koneckonců, na lásce k podzimu se shodneme i s Markét, která Vám vše poví ve speciálním videu. Až přijde správný čas :-). Nebudu teď předbíhat víc, než je zdravé a místo stýskání se posílám inspiraci hot summer outfitu, kdy hlavní roli hraje symbol ženskosti – maxisukně.

Tak tedy, s čím maxisukni kombinovat?

  • s crop topy (1.) – tedy topy zkrácené délky. Je pravda, že takový top si vyžaduje vysportovanou postavu. Ale tu my po náloži letních koupaček a ovocných talířů jistě máme, že ano :-).
  • háčkovanými topy. Kombinace dlouhé sukně a vykukující kůže skrz lehký svetřík je sexy.
  • bavlněným tričkem. Jde o kousek, který máte v šatníku vždycky, a stačí jej do sukně ležérně zastrčit. Nebo u pupíku zauzlovat :-).
  • s body (2.). Body už dávno nepatří jen baletkám, proto směle do něj. Když se zvolí vhodný střih dané postavě, vykouzlí ženskou siluetu jako mávnutím proutku. A chystáte-li se holky k vodě, body nahraďte jednodílnými plavkami a jste ready-to-go. Enjoy!

koláže: polyvore.com

Streetstyle

maxiskirt1_pinterest

maxiskirt3_pinterest

maxiskirt7_pinterest

maxiskirt5_pinterest

maxiskirt4_pinterest

maxiskirt6_pinterestpic: pinterest

 

A můj poslední úlovek s maxisukní úzce souvisí… Už brzy jej uvidíte v celé kráse v dalším OUTFIT VIDEU. Tak nás sledujte dál.

11783832_10205421359867730_1008125475_o

Jak jste na tom s letními outfity vy, holky, převládají denim kraťásky, nebo raději sáhnete po sukních? Těším se na vzkazy.

Přeji hodně sil a vody :-), v těchto horkých dnech.

xox, Jana

P.S. a víte co je úžasné? Že maxisukni unosíte i na podzim! A už mlčím :-D.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eighty three + = eighty eight