Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Neděle

12

Srpen 2018

SpoluPráce

Written by , Posted in Fashion

V červenci jsem měla 3 týdny volna. Po volnu jsem jedno odpoledne sedla a sepsala si všechny spolupráce ze stran klientů i ze stran odběratelů, tedy ateliérů, značek, obchodů. Prostě seznam jmen, se kterými dělám od prvopočátku svého podnikání do teď.

Po vypsání jmen jsem si u každého položila otázku. Se kterou osobou mě spolupráce opravdicky baví, proč? Co konkrétně? Kteří lidi mi časem energii spíš berou a čím?

Nebudu vám lhát. Během sepisování jsem měla nejedenkrát stažený půlky. Organicky čtyři-pět let mi pod rukama vznikají a rostou vztahy. Vztahy, které žijí svým životem. Měním se já a vyvíjí se i ostatní. Co když teď zjistím, že mám v něčem zkreslený představy?

A pak se vrátím ke zprávě od klienta “Jano, díky moc. Akce se povedla, cítil jsem se dobře, a z toho oblečení mám radost.” A já vím, že jsem doma.

Hodnoty, který mi rezonují a dělají mi hezky na duši jsou: oboustranný enthusiasm, spolehlivost, poctivost, kvalita, efektivnost, lidskost, profesionalita, zájem o dobře odvedenou práci, přímá komunikace, dobrý pocit z výsledku, vědomí vlastní hodnoty.

Co mi energii bere: nespolehlivost, kam vítr tam plášť, vlastní nesebevědomí

V čem chci pokračovat a rozvíjet dál: radost z kvalitně a lidsky odvedené práce, oboustranně férové jednání, smysluplné tvoření, odpovídající finanční hodnocení, oboustranné obohacování a propojování

Úleva. Myslím si, že udělat si semtam čisto nejen v šatníku, ale i před svým prahem je osvobozující. A ve finále k dobru nás všech.

Komu moje nastavení imponuje a chce spolupráci navázat, ozvěte se mi, budu ráda.

S láskou,

Jana

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

× one = two