Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Středa

13

Září 2017

Relaxed Girl

Written by , Posted in Fashion

Zdravím vás s mým nejaktuálnějším outfitem, ve kterém jsem byla teď v pondělí v Plzni. Užívám si jak čas, kdy mám formální schůzky, tedy i formálnější oblečení. Ale stejně tak si užívám uvolněné dny, kdy mě čekají volnočasové aktivity a práci mohu řešit on-line. Pak mě často potkáte právě takhle. V džínách, tričku, teniskách, košili, s plátěnou taškou. Focení outfitu vzniklo spontánně. Zkusila jsem Markét, jestli náhodou nebude mít za chvíli čas? A vyšlo to. Věřím, že se věci dějí tak, jak mají. A užívám si, jak vše do sebe zapadá. S Markét jsme byly hotové za pár minut a ještě si spolu stihly dát kafe. No prostě nádhera.

K outfitu snad jen, že jde o mojí srdcovku. Džíny miluju pro jejich střih. Košili jsem zčórla Markét, takže vlastně fotila mně ve svojí košili :-D. Nenosí jí, mně udělá radost. Já se s oblečením mazlím a ráda nosím věci druhých, ke kterým mám vztah. Bílé tričko je takový DIY (“do it yourself”). Jde o dárek, který jsem dostala od mých kamarádek na začátku podnikání. Mělo nápis “I’d rather be shopping”, trefné. A za ty tři roky se můj vztah k nákupům přirozeně změnil, a mně nedávno napadlo odstřihnout “shopping” a nechat jen “I’d rather be”. Mám tak crop top, který jsem si přála, a ještě je nápis trochu jako fórek. No a taška je srdcovka od Handsome Pickles. Jde o autorskou tašku našich rodinných známých z Ostravy, kteří měli svůj stánek na druhém Fashion Bazaru, takže chápete :-). Nedám na ní dopustit.

džíny WinWinLove // croptop – diy // košile – po Markét // tenisky – Adidas Superstar // taška – HandsomePickles // vlasy – čerstvě Le Papillon

foto: Markéta Vaňourková

A teď trochu z okénka mimo módu. V nedávném článku o vnitřním rozpoložení jsem zmínila v seznamu knížek titul “Přejme si být štíhlí”. Tak tahle knížka se mi v plátěné tašce prorýsovává, dočetla jsem ji právě v pondělí. A názor? Je boží! Pomohla mi srovnat myšlení co se postavy týče. A víte co? Poprvé, za celou dobu blogování, když jsem viděla tyhle fotky, jsem na sobě neviděla chyby, co by mohlo být lepší, co zdokonalit. Ale viděla jsem na sobě to hezké! Jsem šťastná a vděčná. Kdo chce zapracovat na svojí postavě, možná ještě před začátkem cvičení doporučuju přečíst tuhle knihu. Mně pomohla hodně.

Krásným tělům a šťastným duším ahoj!

Jana

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

fifty six ÷ = eight