Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

12

Březen 2015

Proměna Míša

Written by , Posted in Beauty, Fashion

Zažili jste někdy pocit, že máte chuť po změně? Prostě chuť odprostit se od stereotypů, dodat si sebevědomí. Já ano, a nebylo to tak dávno (důkaz tady, nebo tady :-)). Je obecně známo, že taková potřeba se odrazí v nové image.

Pro změnu se rozhodla i klientka Míša. Chtěla vyzkoušet nové vlasy, poradit s líčením a změnit styl oblékání.

V tomto oboru my radíme moc rádi, proto jsme se salonem Le Papillon spojily síly, a máme pro vás výsledky společné PROMĚNY! Co na to říkáte?

misa_1

misa_2

misa_3

misa_3b

K účesu:
“Míša měla před proměnou zesvětlenou barvu z tmavého odstínu. Barva sama o sobě byla nerovnoměrná. Střih vlasů byl do roviny, což v našem případě působilo zplihlým a neupraveným dojmem. Po společné domluvě jsme zvolily krátký střih, který Míše dodal šmrnc, ale ponechal ženskost. Pro sjednocení barvy jsem k hlavě dala tmavý odstín barvy, který jsme oživily svělými konci. Kromě barvy a střihu jsme použili ozdravnou pečující masku.” říká o změně účesu vlasová stylistka ze salonu, Markéta Vašicová.

DSC_0056.1_final

DSC_0094.1_finalDSC_0309.done.cb_finalDSC_0279.1_finalDSC_0305.done.cb_final

O make-upu:
“Míša byla zvyklá na silné černé spodní linky na očích. Na intenzitě linek jsme podstatně ubraly, a celkově se snažily udržet make-up jemný, ale svěží.” říká o make-upu vizážistka ze salonu, Halyna Nykolyshyn.

DSC_0440.done.po_final

DSC_0410.done_final

DSC_0360.done_final

O stylingu:
Míša upřednostňuje pohodlný, spíš pánský styl oblékání. Dívčí šaty a sukně nevyhledává. Nejčastěji je zvyklá na kombinaci džínů, trička, bundy, kozaček. Domluvily jsme se, že vzhledem k životnímu stylu styl oblékání měnit nebudeme, zaměříme se však na správný výběr jednotlivých kousků. Díky Míši vysoké, štíhlé postavě s nepatrně větším poprsím jsme si mohly dovolit opticky zvětšit spodní část těla, čímž jsme vyvážili poměr mezi spodní a vrchní částí těla. Vrchní díl oblečení jsme volily s větším výstřihem (odhalená kůže opticky poprsí zmenší). 

S Míšou jsme se chtěly před proměnou osobně sejít, pobavit se o jejích potřebách, co by ráda změnila, nebo neměnila. Bohužel díky nemoci nám setkání nevyšlo a konzultace proběhla pouze přes telefon. Jsem ráda, že jsem se přesto Míše trefila do vkusu a outfity jí seděly. Odcházela jako Pretty Woman vybavená novým šatníkem na jaro :-).

DSC_0043.1_final

DSC_0049.1_final

DSC_0464.done.cb_final

DSC_0427.done_final

DSC_0372.done_finalfoto: Karolína Matušková

Míša o proměně říká:
“S proměnou jsem nadmíru spokojená. Takovou barevnou kombinaci vlasů jsem si na sobe ani neumela predstavit a byla jsem překvapená, jak mi změna vylepšila vzhled. Za to bych chtěla poděkovat Markétě.
Se všemi z týmu se mi úžasně spolupracovalo, byly moc milé a přátelské. Byl to opravdu moc příjemně strávený den a děkuji za všechno.
Stylistka Jana mi vybrala úžasné outfity, které mi opravdu padly a cítila jsem se v nich skvěle.
Po vlasech následovalo líčení, poté jsem vklouzla do nového oblečení a vypadala jsem tak dobře, že jsem se pořád prohlížela :-).
Na řadu přišlo focení, u kterého jsem se cítila díky příjemné fotograce Karolíně moc dobře.
Při proměně se ke mně celý tým choval moc hezky a jsem ráda, že jsem do toho s nimi šla. Všem vám moc děkuji za úžasné výkony a ještě lepší výsledek!”

A teď to nejlepší na závěr. MÁTE-LI CHUŤ OSOBNÍ PROMĚNY, MÁME PRO VÁS EXKLUZIVNÍ NABÍDKU, BALÍČEK PROMĚNY!

BALÍČEK PROMĚNY OBSAHUJE:

  • nový účes (barva, střih + naučíme vás o vlasy pečovat)
  • líčení (nalíčíme, naučíme :-))
  • nový osobní styl oblékání (probereme váš stávající styl a vymyslíme nejvhodnější styl oblékání)

Cena balíčku: 4.100 Kč

O vlasy a make-up se postará salon Le Papillon, o oblékání .

V případě zájmu proto můžete kontaktovat , nebo salon a termíny domluvíme dle potřeby.

Budeme se na vás těšit!

 

 

 

 

3 Comments

  1. blanka
  2. Jana

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

forty ÷ = ten