Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pátek

20

Únor 2015

PRO MUŽE: trendy jaro/léto 2015

Written by , Posted in For Men

V poslední době se články týkaly žen, proto bych to mužům ráda vynahradila. A hned velkou rybou – TRENDY NA JARO/LÉTO 2015.

Je to vlastně první článek na blogu tohoto typu. Dlouho jsem odolávala, protože nerada píšu o něčem,  co už napsané je. Ale na blog putovaly opakované prosby o takový článek. A já přání ráda plním, když jsou v mých silách. Takže jdeme na to :-).

10 NEJVÝRAZNĚJŠÍCH TRENDŮ PRO MUŽE NA JARO/LÉTO 2015

loose_suitNeboli LOOSE SUIT. Volný střih obleku. Ležérní, uvolněný, přesto elegantní. Příjemný prvek do pánského šatníku na denní nošení.

Návrháři: Christophe Lemaire, Marc Jacobs, Giorgio Armani, Versacesilk_robeAneb SILK ROBE. K jeho nošení je potřeba notná dávka módního citu. Kdo si však troufne, bude lvem salónů. Nechá se nosit místo saka, nebo ke kalhotům na holé tělo.

Návrháři: Dries Van Noten, Valentino, MP Massimo Piombo

whiteAneb All-White Look. Už dávno neplatí pouze pro Sensation White. Naopak. Mix materiálů, vrstvení dobře padnoucích střihů zajistí, že budete opravdu styloví.

Návrháři: Christophe Lemaire, Raf Simon, Neil Barrett

shortsLetos o něco kratší, než tomu bylo v předchozích sezónách, přesto stále dostatečně mužné. ŠORTKY zkombinujte s formálnějšími prvky, jako je v létě třeba lněné sako, byznys taška, mokasíny a máte jistotu, že takto oblečeni můžete i na pracovní schůzku.

Návrháři: Luis Vuitton, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo

denimJeden z mých favoritů. DOUBLE DENIM look. Oblečte k džínům džínovou košili, nebo rovnou vyjděte v džínovém obleku a teniskách. Vše je povoleno.

Návrháři: Tom Ford, Dior Homme, Prada, Andrea Pompilio, Kenzo

suedeNa letošní jaro/léto je SEMIŠ(=SUEDE) aktuálním materiálem. Povolen je ve všech možných barvách a odstínech. Navíc vypadá skvěle v kombinaci třeba s džínovinou.

Návrháři: Burberry, Umit Benan, Tom FordonepieceInspirace je jasná – legendární Top Gun. Letecký, moto nebo NASA styl. Nikdy nebyly ONE-PIECE kombinézy víc sexy, jak tuhle sezónu.

Návrháři: Kenzo, 3.1.Phillip Lim, Luis Vuitton, Ami

surfKdyž nemáme oceán po ruce, ať máme atmosféru alespoň na oblečení. SURF, květiny, divoké potisky jsou opět na letní sezónu v kurzu.

Návrháři: Marc by Marc Jacobs, Opening Ceremony, James Long

bomberOpět jsme u letectva, tentokrát stylem bundy. BOMBER JACKET zůstává. Na jaro-léto se vyznačuje převážně kombinací materiálů a barev.

Návrháři: Givenchy, Calvin Klein Collection, Alexander Wang, Carven

scarfKdo nosí rád kravaty, mohl by si oblíbit i tento trend. HEDVÁBNÁ ŠÁLA (NO-TIE NECKWEAR) nedbale uvázaná kolem krku dá celému outfitu ten správný říz.

Návrháři: Saint Laurent, Tom Ford, Lanvin

zdroj: style.com

Co trendům říkáte, najdete se v nich, pánové? A už jste přemýšleli o jarním šatníku? Nechte mi vzkaz!

xox

Jana 

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

thirty six + = forty