Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

17

Prosinec 2015

Natáčení pro Českou televizi

Written by , Posted in Beauty, Fashion, Inspo

Před týdnem touhle dobou jsem byla v salonu Le Papillon, kde si mě vzala do parády moje dvorní kadeřnice Markétka. Ještě ten samý den mě totiž čekala nová zkušenost – natáčení pro Českou televizi. Byla jsem pozvána do pořadu Wifina, kdy jsem měla možnost povídat o módním blogování. A bylo moc fajn přijít do salonu ještě v rozespání a vědět, že je člověk v nejlepších rukách. Chtěla jsem mít klid, že se nemusím o vlasy starat a stačí mi se na akci jenom obléknout.

Při natáčení jsem dostala několik otázek k blogování a zkusily jsme si s moderátorkou Karin role otočit – ona mně zkoušela vymyslet outfit, nafotit mě a článek na blogu publikovat. Což bylo super, že nešlo jenom o povídání, ale i o akci, protože nám vyšla možnost natáčet v opravdu stylovém prostředí – Boho Vintage Concept Store ve Francouzské ulici v Praze, čímž bylo o zábavu postaráno.

Přiznám se, nervozita panovala, ale přesně tím, že člověk nevěděl, do čeho jde. Ale jak se ukázalo, tým byl opravdu moc fajn a atmosféra byla uvolněná, přesto profesionální, takže jsem si to moc užila. Navíc na mě mysleli moji nejbližší a byl tam se mnou byl i můj přítel, on je pro mě velká opora. Po natáčení jsme šli už sami ve dvou na večeři, kde jsme probírali dojmy a vůbec, celý den byl úžasný!

Vysílat by mělo někdy v lednu a věřte, že jsem sama zvědavá, co z toho bude :-))). Člověk se pořád učí a už teď vím, co bych příště udělala jinak. Ale to ke zdokonalování asi patří :-). Zatím se můžete podívat na fotky ze zákulisí a já slibuju, že až to bude venku, dám vědět. Tedy, možná, hihi :-)))).

IMG_3110

IMG_3112

IMG_3113

IMG_3121

IMG_3117

IMG_3101

IMG_3109

Outfit: černé kalhoty, basic tričko – Zara
pletená vesta – od babičky
kabátek, šála – zapůjčené z Boho Vintage

foto/Ondra

Jak byste se na takovou příležitost oblékli vy? Šli byste do toho, kdyby Vás někdo z Vašeho oboru oslovil? Nechte mi vzkaz.

Jana

P.S. Měli byste zájem na blogu o lifestylové sloupky z mužského pohledu? Myslím, že by se tak mohl objevit článek typu Jak vypadá vztah, když chodíte s blogerkou, nebo Na co si mají dát gentlemani pozor apod. … A já slibuji, že bych to necenzurovala :-)). Nechte mi vzkaz!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nine × one =