Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pondělí

30

Březen 2015

Jarní wishlist

Written by , Posted in Fashion

Denim, světlé barvy, proužky, kůže, šněrování, nude colour. Tyhle atributy teď figurují na mém seznamu přání. A o co konkrétně jde? Pojďme to ve zkratce projít.wishlist_spring1. Denimová košile
Džínovou košili nosím celoročně a nedám na ní dopustit. Teď hledám tu správnou v pánském střihu. Tahle je z Topshopu a myslím, že by mohla sednout jak barevností, tak střihem. Chystám se na ní :-).
Košile: topshop.com

2. Bílá košile
Možná byste nevěřili, jaké umění je najít tu pravou bílou! Vždycky mně nesedí buď střih, nebo nevyhovuje materiál. Tahle z Topshopu vypadá slibně, takže… ?
Košile: topshop.com

3. Pruhované oversize triko s dlouhými rukávy
Já musela být v minulém životě Pepek Námořník, jinak si svojí závislost na proužkách nedovedu vysvětlit. No, každý má své slabosti… Tak či tak, proužkaté triko oversize střihu s dlouhými rukávy mi v šatníku znatelně chybí a stále jej hledám. A až seženu, dost pravděpodobně se v něm budu i sprchovat :-).
Triko: alexanderwang.com

4. Nohy dlouhé až do nebes vytvoříte lodičkami v tělové barvě. Já koketuju s myšlenkou tělových šněrovacích. Jedny alá šněrovací, v červené barvě, jsem si zkoušela. Jenže pokud při chůzi nechci vypadat jako Iris z Kurvahošigutentag, musím hledat dál. Nedalo se v nich stát, natož chodit :-). Tyhle tělové kožené vypadají nadějně!
Nude Lace-Up Shoes: zara.com

5. Je jasné, že na jehlách člověk nevydrží každý den. Proto sháním pohodlné jarní Flat Shoes. Na typicky dívčí baleríny mě moc neužije, ale tyhle flitrové Slippers blogerky Chiary Ferragni jsou vtipné. Kdybyste měl někdo tip, kde je v Čechách sehnat, dejte vědět :-).
Flat Shoes: chiaraferragnicollection.com

6. Světlá kabelka
Černou, nejvíc praktickou, kabelku jsem konečně sehnala, ale pokud jí nechci oddělat non-stop nošením, potřebuji ještě jednu takovou. Na další CK budu ještě chvíli šetřit, ale tahle semišová ze Zary se zdá jako dobrá alternativa. Tak snad :-).
Kabelka: zara.com

Jak jste na to vy, máte svůj nákupní seznam přání? A už máte jarní šatník vyladěný? Já dnes vybírala klientovi pánské kalhoty na jaro, a v následujících dnech se starám o doplnění jarního dámského šatníku. V mezičase plánuji porozhlédnutí po těchto vysněných kouskách. Tak uvidíme! Ať jdete nakoupovat nebo ne, přeji vám úspěšný den :-)!

xox,

Jana

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. vlasti
    • Jana Meinlschmidtová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eighteen − = eleven