Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pondělí

25

Duben 2016

Good News

Written by , Posted in Inspo

Za poslední dny se u mě událo spoustu změn. A přestože blog zaměřuji na módu, kosmetiku a krásné věci obecně, stojím za ním já, takže se do blogu můj život odráží chtěnechtě. Proto jsem se s vámi novinky rozhodla podělit.

IMG_5794 2Vlastně je to jednoduché a vše se propojuje tak nějak najednou 🙂 – moje práce, koníček a osobní život. Rozhodla jsem se totiž opustit bydlení v Praze a ukončit částečný úvazek v Zaře, abych se přestěhovala za svým klukem do Mladé Boleslavi a věnovala se svému podnikání. Yes!

Jak říkám. Musela jsem začít v Zaře pracovat, abych v ní přestala nakupovat 🙂 a začala se soustředit na svoje poslání. A v Praze jsem si musela užít svůj solo living style, abych se chtěla posunout dál, respektive do společné domácnosti se svým partnerem. Což je pro mě samotnou asi největší změna a pro moje nejbližší možná trochu šok :-D. Já byla vždycky spíš nastavena na svůj vlastní prostor, práci a ostatní nějak výrazně neřešila. Ale pak přišel Ondra a vše je najednou jinak, a tak to má podle mě být. Čímž však doufám, že tím moje cesta dál na východ končí :-DD.

Ale zpátky k blogu a mým představám co dál. Možná jste si všimli, že se delší dobu neobjevil článek od Markét. Je to tím, že se Markét rozrůstá její YouTube profil vesmírnou rychlostí!!! Markét fandím od začátku, proto jsem jí navrhla, ať věnuje čas právě videím. A budu doufat, že na blog přispěje ve chvilce volna :-). Nepopírám, že se mi po ní nestýská, stýská! Ale zase ona pro videa žije a já jí v tom ráda podpořím. Pokud jí ještě neodebíráte, tak povinně zde!

Dobrá zpráva je, že se konečně věnuji čistě módnímu poradenství a slibuji si, že budu mít čas nejen na klienty, ale i na nové články právě na blog. A kromě článků zaměřených na módu a kosmetiku se zde určitě objeví i více lifestylová témata.

Co byste na blogu rádi vídali vy? Budu ráda za váš vzkaz.

Prozatím se loučím ze svého pracovního domácího koutku, ale už teď mohu slíbit, že ještě tento týden se na blogu objeví nový stylingový tip!

IMG_6507IMG_6310 2FullSizeRender 50IMG_5344facebook_janameifashioncoachZávěrem, kdo by rád sledoval novinky z mojí práce v rámci fashion coachingu, může aktuality sledovat na facebook stránce.

S láskou,

Jana

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

× one = six