Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

2

Červen 2015

Recenze – Collection Lasting Perfection Concealer

Written by , Posted in Beauty

Vyžíváte se v maskování nedokonalostí na pleti a kruhů pod očima? Pokud jste ještě nevyzkoušeli Collection korektor, bude následující článek přímo pro Vás.

IMG_2488recenze

Korektor s dlouhým názvem Collection Lasting Perfection Concealer jsem si pořídila v Londýně. Dlouho jsem o něm slýchávala na Youtube v různých článcích. Když jsem poprvé vešla do Boots, věděla jsem že ho musím vyzkoušet, i kdyby stál 10 liber. A jaké bylo překvapení, když jsem ho sehnala, dokonce ve svém odstínu, a ještě k tomu za 4 libry! Konec pohádek, jdeme na recenzi produktu.

TIP: Víte že britská drogerie Boots zasílá do České republiky?

Korektor je v dostání pouze jako tubička s houbičkovým aplikátorem. Mně osobně tato aplikace vyhovuje nejvíc, ale vím, že pro někoho to může být problém. Balení je jednoduché, decentní, s černým víčkem. To by bylo v pořádku, bohužel nápisy se ošoupou zhruba po týdnu používání. Písmo se rozpouští již při uchopení tubičky. Ale na samotný produkt nemá tento fakt samozřejmě žádný vliv.

IMG_2494

Osobně jsem si pořídila odstín Fair, tedy nejsvětlejší. Mám štěstí, protože mi sedí dokonale. Konzistence je velmi příjemná. Korektor se dobře nanáší, houbička je jemná a nedráždí oční okolí. Je třeba pracovat rychleji, protože rychle zasychá. Ale hned jak zaschne, tak drží. Slyšela jsem u Lilly Pebbles, že jí nevyhovuje lehce vysušovací konzistence. Jako alternativu doporučovala Revlon Color Stay. Já osobně se k tomuto korektoru nedostala, tak nemohu posoudit.

IMG_2491

Nakonec jen zmíním, že korektor v sobě nemá žádný shimmer, třpytky nebo cokoli podobného. Můžete ho tedy použít i na drobná začervenání, nebo pupínky.

Cena je tedy kolem 4 liber a pokud je mi známo, tak se u nás koupit nedá.

IMG_2496 IMG_2497

TIP: Než utrácet peníze na nalezení správného korektoru, zkuste zajít na kosmetiku, nebo ke kosmetické poradkyni. Určí Vám typ pleti a doporučí správnou péči o pleť a přípravky s tím spojené. Většinou je to jednodušší (ne možná levnější, ale lepší) řešení.

IMG_2502 IMG_2518

Jaký je Váš oblíbený korektor? Používáte korektor?

Markét (Instagram)

P.S: Tento článek není sponzorován.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

forty four − thirty seven =