Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

16

Únor 2016

WISHLIST SPRING 2016

Written by , Posted in Beauty

V dnešním článku Vám představím moje tajná kosmetická přání pro jaro 2016. _vyr_332COCOA_BLEND_3

1. theBalm Mary-Lou Manizer

_vyr_2619mary-lou-rozjasnovac-600x600

Tento rozjasňovač obletěl svět internetu a kosmetiky asi před rokem. Všichni o něm mluvili, všichni ho milují. Přiznám se, že rozjasňovače moc často nepoužívám, ale pokud bych si nějaký vybrala, asi by to byl tento. Samozřejmě mám v “hledáčku” také Becca Champagne Pop.

Koupíte např. zde.

2. Tweezerman Professional pinzeta

pinzeta-slant

Už konečně potřebuju 100% pinzetu. Bohužel se mi často stane, že si pinzetu zamiluji, ale časem se ztupí a nedělá takovou službu, jakou očekávám. Tweezerman je ikonickou záležitostí a já ji prostě jedou musím vyzkoušet.

Koupíte např. zde.

3. Dermacol Sheer Face Illuminator Fresh Rose

zkraslujici-fluid-sheer-face-illuminator-15-ml 

Zkrášlující rozjasňující hydratační fluid bude určitě bezvadná záležitost na léto. Vybrala bych si určitě růžovou verzi, která by měla být určena pro světlejší typy. Úplně vidím, jak si fluid nanesu na pleť místo makeupu v létě a budu celá zářit 🙂

Koupíte např. zde.

4. Olay Anti-Wrinkle sérum a krém proti vráskám

_vyr_318371g06hD2HJL

Od firmy Olay jsem ještě nikdy nic nevyzkoušela. Pamatuji si, že o této značce mluvila velice hezky VIOLENT LULLABY na svém YouTube kanále. Toto sérum mě na internetu docela zaujalo a myslím, že na sérum proti vráskám není nikdy moc brzy.

Koupíte např. zde.

5. Clarins Instant Concealer

dlouhotrvajici-korektor-na-ocni-okoli-instant-concealer-15-ml

O korektoru Clarins mluví celý YouTube svět. Mám pocit, že jsem na něj neslyšela negativní recenzi. Já ho poprvé viděla u Ájy z BeautyLife. Ačkoliv to nedává smysl, korektory jsou moje slabost. Mohla bych je nakupovat pořád. Strašně ráda zkouším nové konzistence, nové make-upy. Baví mě to, ale nejlepší korektor, jaký jsme kdy vyzkoušela není v Čechách k sehnání. Jednou bych si proto chtěla vyzkoušet tento Clarins a nebo slavný UD Naked skin. Uvidíme, který high-end korektor u mě zvítězí.

Koupíte např. zde.

6. Dermacol Báze pod makeu-up

rozjasnujici-baze-pod-make-up-s-perlami-pearl-energy-make-up-base-15-ml

Dermacol bázi pod make-up jsem už vyzkoušela a to konkrétně Satin base. Tato rozasňující mě láká stejně, jako rozjasňující fluid (výše).

Koupíte např. zde.

7. L´ORÉAL infallible 24h-matte

matujici-make-up-infallible-24h-matte-30-ml_14186113

Pokud jste posledních pár měsíců prohlíželi internet, tak Vám prostě tento make-up nemohl uniknout. V nejsvětlejším odstínu bych ho ráda vyzkoušela, protože mám smíšenou pleť, která určitě ocení matující sjednocení.

Koupíte např. zde.

 

A po čem toužíte Vy?

 

Markét

P.S: Tento článek není sponzorován.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

six + three =