Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

30

Červenec 2019

Vamos a la playa & the City

Written by , Posted in Fashion

Holky, jestli existuje šatníkový kousek, který se dá nosit od začátku léta až do konce na tisíc a jeden způsobů, tak jde o jednodílný plavky. Osvědčuje se mi tahle zkušenost zas a znova na vlastní kůži, i na kůži druhých.

Jednodílný plavky vypadají elegantně, sexy, odhaleně i cudně zároveň. Jak se ukazuje, tak moje byly výborná investice. Jsou ze druhýho ročníku Fashion Bazaru, takže je mám nějakej třetí-čtvrtej rok? Když v nich zrovna neplavu v krytým bazénu, nebo je nemám s džínovými šortkami ve volným čase, tak v nich chodím po kavárnách a pláži v Barceloně, nebo Plzni. To už bez tý pláže, jasněže. 

Tak či tak, stačí je vzít s kalhotami s vysokým pasem a můžete s nich i do města. Čestný pijonýrský.

Styling tip: plavky do vody i města be like…

Foto kredit: pinterest, Otto, F&F, Nila

Jste tým dvoudílných, nebo jednodílných?

Jana

P.S. koketuju s myšlenkou, že bych na blog přidala fotky z Barcelony. Kdo mě sleduje na Instagramu, tak už něco z cesty viděl, ale blog má jiné kouzlo. A rozlišení :-).

P.P.S. Další ročník Fashion Bazaru výhledově nechystám. Svojí energii investuju do osobního kontaktu s klienty, do tvoření osobních zakázek v ateliérech, a cca den v týdnu věnuju mojí přítomnosti ve Slow Bazaru. V každém případě mám Fashion Bazar v srdci jako takový dítě-projekt, a jsem sama zvědavá, kam mě život zavede dál.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

+ seventy four = seventy five