Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pondělí

20

Duben 2015

Proměna Magdy

Written by , Posted in Beauty, Fashion

Kdo mě sleduje na Instagramu, nebo je fanouškem stránky blogu na Facebooku, mohl sledovat koncem minulého týdne on-line report z další PROMĚNY. Tentokrát jsme proměňovaly slečnu Magdu, studentu vysoké školy. Jak to probíhalo a jaký je tedy výsledek? Pojďme se na to podívat i tady na blogu.

K Magdiným vlasům
“Magda je přírodní brunetka. Vlasy měla dlouhé, po řadách sestříhané. U hnědé barvy jsme zůstaly, pohrály jsme si se světlejšími odstíny a prameny v pastelových barvách. Vlasy tak získaly šmrnc a zdravý vzhled, světlejší hnědá dodala Magdě větší jiskru. Dlouhé vlasy Magdě sedí, proto jsme se snažily délku ponechat, dodaly jsme jim však fazónu zkrácením zničeních konců a dlouhou šikmou ofinou, která vyzdvihla rysy obličeje.” říká vlasová stylistka salonu, Markéta Vašicová.

IMG_6270
IMG_6268IMG_6310

K make-upu
Vizážistka Halyna Nykolyshyn probrala s Magdou nejdříve péči o pleť, poté samotné líčení. “Aby make-up vypadal dobře, je důležité mít pleť čistou a dostatečně hydratovanou. Takovou pleť získat je v Magdy případě otázkou péče, proto jsem Magdě doporučila od značky Gernétic na čištění pleti Dermu a Sebo Ger, na noc Synchro s Immuno v poměru 1:1, na den krém Tropo a jednou týdne použít krém Octo a peeling. Tím, že pleť je zatím pleť ne příliš čistá, použila jsem při líčení make-up. Až se pleť vyčistí, bude stačit jen tónovací krém. Také jsem použila minerální pudr, aby se make-up lépe zafixoval. Jinak bych na bežné nošení doporučila Blot pudr, který zmatní mastnou pleť. Jako základ líčení jsem použila šedo-růžové stíny, na to tenoučkou tmavě zelenou linku. Linku jsem dělala stínami, aby nebyla příliš tvrdá. Magda má krásné dlouhé a husté řasy, takže stačí jen jedna vrstva řasenky. Taky má krasné tvarované a plné rty, takže stačí jen lehký, klidně bezbarvý, lesk. My jsme použily v meruňkovém odstínu, stejně jako tvářenku.” dodává o pleti a líčení Halyna.

IMG_6322

Ke stylu oblékání
Co se týče oblečení, Magdy proměna proběhla trošičku jinak, než jako to bylo v Míši případě. Oblečení jsem dopředu nenakupovala, za to jsme s Magdou společně probraly, jaký styl oblékání nosit. Magdě jsem doporučila vhodné střihy vůči postavě, ukázaly jsme si je na konkrétních případech. Stejně tak jsme probraly, jak dané kousky nosit, jak je kombinovat, čemu se vyvarovat, co naopak podtrhnout a na co se při nákupech zaměřit. Magda si odnesla koláže 3 outfitů na míru novému stylu, které jsou pro ní vodítko, čeho se v budoucnu držet.

IMG_6261

IMG_6311

A jak to dopadlo???

FullSizeRender 44.1

IMG_6335 2.1
IMG_6337.1

A co na proměnu říká samotná modelka Magda?
“Před proměnou jsem měla smíšené pocity – těšila jsem se, zároveň jsem se trošku bála, jak to celé bude probíhat a jaký bude výsledek… Tréma ze mne spadla hned, jak jsem vstoupila do salonu – příjemné prostředí, občerstvení, milé osazenstvo. Po smytí barvy jsem byla mile překvapena, jak dobře nová barva vypadá. Stejně tak u make-upu mě potěšilo, že se nemusím bát barev. A u oblečení jsem se dozvěděla, že bokové džíny pro mne nejsou vhodné, ale naopak mi lépe sednout džíny s vyšším pasem. Zaujaly mne i balerínky, ke kterým jsem měla vůči své výšce předsudky, ale ty po konzultaci s Janou zmizely. Ještě jednou velké díky celému týmu!” A my děkujeme Magdě, že do toho s námi šla!

IMG_6354.1Co na výsledek říkáte? Kdo další jde do toho s námi? Termíny jsou limitované, tak neváhejte. Těšíme se!

Jana & tým salonu Le Papillon

 

 

 

2 Comments

  1. Jaroslava Koblihová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

thirty seven − = thirty five