Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Neděle

5

Listopad 2017

Fashion Bazar Market

Written by , Posted in Fashion

Víte, že blog je pro mě takovej sdílenej prostor mezi mnou a vámi. A jsem moc ráda, že skrz něj vás mohu pozvat na Fashion Bazar Market trochu otevřeněji, než jak píšu přes instagram, facebook.

Přiznám se, chvíli jsem pomýšlela, že další podobná akce nebude. Mám ideály, dělám věci na 200% a když není výsledek 201%, tak nejsem spokojená.

Odstup a nadhled mi pomohl. A mně se čím dál častěji vracely nápady. Rozhodla jsem se je následovat. Začaly přicházet možnosti a spolupráce, puzzle se začaly slepovat. No jasně! Díky, vyšší moc. Akce smysl má a já se nechávám vést.

Přijměte moje pozvání. A přijďte si vyzkoušet jiný styl nákupů. Je to výzva i pro mě. Chci dostat do oběhu oblečení, které jinak leží ve skříních, protože je koupeno impulsivně, ale je fajn, nenošené, hezké.

Není jednoduché naučit lidi přemýšlet jinak, než jsou zvyklí. Nemám žádný manuál, jak takovou akci postavit na nohy, za to mám silnou intuici, kterou ve vší pokoře následuju, zkušenosti a skvělý tým lidí, bez kterých bych mohla leda dělat stojky na hlavě, a dost pravděpodobně bych se upracovala 🙂. Díky tomuhle koktejlu vám chystám akci, která svého typu v Plzni není. Dokonce jsme inspirovaly natolik, že v Praze jedna taková bez avíza objevila. I s naší autorskou fotkou :-). 

Pojďme přátelé pohnout se zajetým stereotypem a oživit šatník jinak, než návštěvou OC!

Kisses, Jana

Instagram: @fashionbazar_market

Kdo se chce přidat k události, je vřele vítán. Přihlásí se zde.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

sixty ÷ = six