Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pátek

6

Květen 2016

Week in pictures

Written by , Posted in Fashion, Inspo

Tento týden utekl tak rychle, až jsem sama překvapena, že je zase pátek. Byl to týden plný Prahy, přátel, pracovních setkání, inspirativních akcí, podvečerních romantik a já si vše s nadšením dokumentovala, tak se na to pojďme podívat.

Pondělí začalo jednou fajn schůzkou, která se vztahovala k nadcházející akci Pop-up Gentleman. O akci jsem se na blogu již zmiňovala a ještě se na blogu o akci dočtete. V každém případě doufám, že se s Vámi na akci potkám! Pište si, 15.5. na Radlické :-). Ale zpátky k pondělí. Schůzka se konala na Císařské louce, ale! Věděli jste, že se nechá na ostrov v rámci mhd dostat LODÍ??? Mě tohle učarovalo a měla jsem z toho zážitek ještě… teď :-D.

IMG_6734

IMG_6735

A opět pražské bydlení for a while… I love it!

IMG_6805

Středa večer byla ve znamení Aurosa Launch Party. Už jste o Aurose slyšeli? Aurosa je první dámské pivo, které dovoluje ženě vypadat při pití piva stále elegantně. Přiznám se, že mě design a myšlenka baví. Konečně drink, u kterého holka při pití nevypadá jako polochlap. A navíc ta krásná lahev <3.

IMG_6855

IMG_6862

IMG_6864

IMG_6869

Moje oblíbené barvy při slunečném počasí.

IMG_6890

Můj partner in crime! <3

IMG_6909

Čtvrteční podvečer se nesl v duchu SECONDROUND LAUNCH PARTY. SecondRound je nová platforma, která podporuje udržitelné módní značky. Akce byla skvělá! Nabrala jsem si všechny možné kontakty a těším se, až půjdu v Praze objevovat i tyhle módní možnosti. Kdo by se chtěl o SecondRound dozvědět víc, může zde. Nebo jim může jen tak dál like :-).

IMG_6923
IMG_6922

IMG_6920

IMG_6915nejvíc dekor <3

A konečně věc, která odstartovala sice minulý víkend, ale je vlastně nejaktuálnější. A to hlasování do dalšího Barcampu, který je tentokrát v Brně. Je to pro mě opět velká výzva a vlastně by byl zázrak, kdyby účast vyšla, ale rozhodla jsem se to zkusit. Budu moc ráda, pokud mě podpoříte svým hlasem! Kdo by tak chtěl učinit, může zde. 🙂

barcampbrno

 

Jaký týden jste měli vy? A uvidíme se v Brně? 🙂

xox,

Jana

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

forty eight + = fifty three