Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

30

Říjen 2014

SECRET ISSUE: 10 věcí, které o mě nevíte

Written by , Posted in Nezařazené

Dobře, získali jste si mě. Tím, že blog pravidelně navštěvujete, že vás moje módní postřehy, postoje, prostoje zajímají, a že mi v tom, co dělám, fandíte a důvěřujete. A když vy věříte mně, rozhodla jsem se naoplátku podělit o několik svých věcí, které se jinde, ani jindy, o mě nedočtete :-).

bday

  1. Miluju palačinky. Je to jediné jídlo, kterým se přejím kdykoliv a kdekoliv, a ve kterým neznám bratra.
  2. Jako malá jsem zpívala čertovi a mikulášovi Denně vožralej, denně vožralej…
  3. Miluju Aerosmith. Jejich koncertu v Praze jsem se dočkala v roce 2010. Kvůli tomu jsem přiletěla z Holandska do Prahy na jednu noc. A je to jediná kapela, jejíž triko mám doma.
  4. Nejsem filmový fanoušek a vlastně znám filmů sotva pár. A vždycky u nich doma usnu.
  5. V pěti letech jsem utekla ze školky. A zrovna ten den, jako jediný v roce, mě šel vyzvednout odpoledne táta, a tak jsem nedostala nové kolo.
  6. V dětství jsem si chtěla vzít Daniela Hůlku. A když měl tenkrát aféru s otrhanými tulipány na veřejném prostranství, představovala jsem si, že je trhal pro mě.
  7. Poslední víkend velkých prázdnin před maturitním ročníkem jsem bourala na motorce jako spolujezdec. Pro řidiče letěl vrtulník, mě vezla sanita, a já byla přesvědčená, že domů nezavolám a půjdu večer na poslední prázdninový Brutus. Bohužel, saniťák znal tátu, a tak místo tancovačky proběhla hospitalizace ve FN Plzeň.
  8. Ujíždím na Přátelích a Sexu ve městě. U toho nikdy neusnu, a prostě Rachel a Carrie, these girls are me.
  9. Mám fobii z myček na auta. Při poslední návštěvě jsem k ní přijela, a zase vycouvala. O to víc mě baví mejt auto ručně. Je to relax a ta vůně, ach.
  10. Dnes je mi 26.
 

7 Comments

  1. paja
  2. If Langschmidts
  3. belca

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

one × four =