Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

22

Září 2015

Used Up! Yves Rocher Sprchový Gel s Peelingem

Written by , Posted in Beauty

Dnes si povíme něco o voňavém a úúúúžasném sprchovém gelu s peelingem! Let´s do this!
IMG_2403-1024x682

TIP: Noste ve své kabelce/batohu/tašce alespoň jednu skládací látkovou/igelitovou/plátěnou tašku. Nikdy nevíte kdy projdete (nic nezamýšlejíc) kolem drogerie a ejhle – SLEVA na můj oblíbený produkt. Pak musíme nakupovat.

YVES ROCHER Sprchový gel s peelingemIMG_2403

Ano i já podlehla. V “ývku” obvykle vůbec nenakupuji, ale v létě mě přilákala jejich nabídka sprchových gelů s peelingem. V obchodě mají vždy malou otevřenou skleněnou lahvičku s produktem (tester). Můžete si tak přičichnout a usnadnit svoje rozhodnutí. Samotný produkt si tedy zakoupíte ještě zabalený v průhledné folii a za to má Yves Rocher rozhodně palec nahoru!IMG_2405

A já propadla ostružině. Nesnáším ostružiny! Nechutnají mi. Ale jejich vůně? Oh wow! Tato potvůrka obsahuje 100% přírodní zrnka ovoce a gel tak můžete použít jako jemný peeling. Znám i hrubší a lepší peelingy, ale POZOR! Toto není peeling, ale sprchový gel s peelingem. Jeho vůně je božská a vydrží vonět od večera do rána. (Partner jistě ocení) Navíc YR je přírodní kosmetika a ani tento sprchový gel není vy jímkou. Více než 98% složení je rostlinného původu – jadérka z kiwi, pudr z meruňkových jader a výtažky z ostružiny. Pro “gurmány” bych ještě zmínila pH neutrální k pokožce.

IMG_2407

TIP: Poslední dobou se mi při nakupování osvědčila metoda – “kup co uneseš”. Neberu si u pokladny košík a produkty nosím v ruce. Občas to pomáhá a nekoupím si tolik věcí 🙂 Máte Vy nějakou takovou vychytávku?

Jaké gely preferujete Vy a používáte peelingové sprchové gely?

Markét (Instagram)

P.S: Tento článek není sponzorován.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

− two = seven