Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

18

Srpen 2015

Used Up! – Micelární voda Yves Rocher

Written by , Posted in Beauty

Opět jsem tu s Used Up! článkem. Budeme se věnovat micelární vodě Hydra Végétal od Yves Rocher.IMG_2424usedup

Hned se Vám přiznám, že nejsem fanouškem micelárních vod. Ještě asi před rokem bych si koupila cokoli s nápisem “čistící“. Ale poslední dobou se snažím svojí pleť opravdu hýčkat v tom pravém slova smyslu. Micelárky jsem kupovala, vyzkoušela jsem jich několik – ne moc, ale dost. A tahle je ze všech nejlepší. 

Proč nejsem “fandou” micelárních vod? Bohužel žádná mi nevyčistí pleť natolik, abych nemusela použít další přípravky. Vždy si po vyčištění pleti micelárkou ještě projedu pleť tonikem. A každá micelárka za sebou nechává zbytky make-upu, nebo nečistot. Nejvíce se mi osvědčilo čištění pleti vodou a čistícím přípravkem a následné dočištění pleti tonikem. To je moje oblíbené kombo!

IMG_2424

TIP: V obchodech Yves Rocher najdete jak dekorativní, tak i pečující kosmetiku. Celkově je značka příjemná a v určitém smyslu i přírodní. Prodavačky Vám vždy rády poradí, jsou milé a ochotné. Najdete zde řadu pečující kosmetiky pro suchou, mastnou i aknózní pleť.

Yves Rocher Hydra Végétal micelární voda

IMG_2423

Tato micelárka, která má (mimochodem) krásný “svěží” obal, je hydratační. Jejím úkolem je vyčistit a odlíčit pleť v jednom kroku. Kouzlo micelárek by mělo tkvít v jednoduchosti. Jedním tahem má pleť odlíčit, vyčistit a tonizovat. No a tady nastává ten problém. Tento produkt Vás neodlíčí. Já jí musela používat po odlíčení a následném opláchnutí obličeje. Musím říct, že docela fajnově dočistí pleť, ale rozhodně nedělá všechny kroky najednou. Což nezvládla žádná micelárka, kterou jsem vyzkoušela.

IMG_2524

Tato micelární voda je vhodná pro normálníkombinovanou pleť. Krásně voní, je svěží. Na pleti mi nedělala žádnou neplechu, ani nepálila. Častým problémem bývá lepivý pocit na pleti, ale ani to se nekonalo. Na oči jsem ji nezkoušela (ale obal slibuje možnost použití i na oblast očí).

TIP: Nenechte se zmást obalem. Yves Rocher nedávno změnilo balení.

IMG_2523

Já od micelárních vod tedy utíkám k čistícím krémům/gelům, odličovačům a tonikům. Sice jsem v koupelně o minutu déle, ale výsledek stojí za to. Pokud ovšem micelárky milujete a nedáte na ně dopustit, vyzkoušejte tuto podlouhlou průhlednou nádheru. Za zkoušku stojí a osobně mě zaujala víc než Bioderma.

Cena: 240kč/200ml

Máte rádi micelárky? Jaká je Vaše oblíbená? 

Markét (Instagram)

 P.S: Tento článek není sponzorován.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

three × two =