Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

2

Duben 2015

Stylingový tip: v čem na Velikonoční pondělí

Written by , Posted in Fashion

Nebýt kalendáře a reklamních kampaní v supermarketech, asi těžko člověk uvěří, že jsou za pár dní Velikonoce. Dodržujete tradici koledování? Jak Velikonoce probíhají ve větších městech nevím, u nás v Plasích bylo vždycky živo. Jako malé jsme se ségrou na Velikonoční pondělí spaly navlečené skoro ve dvou pyžamech, protože nás vždycky brzy ráno z postele vytáhl taťka s koledou a naši sousedé, které na nás mamka tajně pouštěla. Jak jsme vyrostly, ranní přepadovky se protáhly do společných snídaní a kolotoč návštěv nebral konce. Byla legrace, přesto střet s pomlázkou vynesl pár modřin. Což je samozřejmě ve prospěch našeho zdraví, neříkám nic :-)).

Jak to bude letos se necháme překvapit, nicméně díky těmto letitým zkušenostem si troufám trvdit, že jsem vychytala to nejvhodnější oblečení na Velikonoční pondělí. A jsem moc zvědavá, jestli se mnou holky budete souhlasit!

Zůstávat v domácích teplákách je podlě mě škoda, když vítáme koledníky. Na druhou stranu, vysoké podpatky a malé černé jsou mimo mísu. Proto hlasuju pro casual kousky z přírodních materiálů a boty bez podpatku, ideálně balerínky. Jsme pořád holky, tak tenisky necháme na jindy. Doplňky stačí jemné, decentní, ženskost si udržíme ve volbě potisku, v detailech materiálu, ve zdobení apod. A výkřiku, hihi :-).

Velikonoční stylingový tip 1.easter_outfit1Kde nakoupit: 1. svetr Lindex /2. kalhoty Mango /3. balerínky F&F

Velikonoční stylingový tip 2. easter_outfit2Kde nakoupit: 1. kalhoty Mango / 2. tričko Zara /3. kardigan Lindex /4. prsten Lindex /5. balerínky Mango

Tak už víte, v čem budete trávit pondělí? A jak :-)? Nechte mi vzkaz.

Krásný prodloužený víkend!

Jana

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

sixty eight − = sixty three