Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Neděle

9

Březen 2014

Spring wishlist

Written by , Posted in Fashion, Inspo

Přicházející jaro mě baví! Baví mě natolik, až mě nakoplo nekompromisně roztřídit vlastní skříň a udělat si seznam nových věcí, které si chci pořídit.

Kdo mě sleduje na instagramu, mohl vidět výsledek třídění. Jedna várka je již vyhozená, druhou nafotím a vyvěsím na internet k prodeji. Jde o věci v perfektním stavu, které nenosím tak často. Kdo by měl zájem, napište mi zprávu na facebook, e-mail (jana.mei@hotmail.com), nebo sem do komentáře a pošlu odkazy na nabízené zboží.

A teď k aktuálnímu wishlistu. Třeba někoho inspiruje.

spring

1. láska na první pohled! A zase z New Yorku. Ach jo, já tam asi fakt musím ;-).
barneys new york

2. jestli jsem něco zdědila po mamce a babičce, tak lásku ke svetrům. Jsem svetrová a nejvíc miluju ty od naší babi. Nicméně, její zlaté ručičky je potřeba hýčkat a šetřit, proto hacafraky tohoto typu mám povolené kupovat :-).
ginatricot.com

3. džíny. Těch není nikdy dost. Snad konečně narazím na ty pravé bojfrenďácké. Se slim střihem není takový problém, najít však tyhle, to je teprve kunst!
ginatricot.com

Vlastně, jedny jsem loňské léto sehnala v německé Zaře, bohužel z velikosti 38 mám letos 36, tak půjdou do bazárku :-(. Takže holky, těšte se!

4. Ooh baby, baby. Prostě černé prádlo je nejvíc.
ginatricot.com

5. tenisky. Miluju kombinace zdánlivě nekombinovatelných kousků. Nedávno jste mě v nich mohli potkat spolu s medvědím kabátkem. Na jaře k nim plánuji nosit pouzdrové sukně a mikiny. Pohodlné a stylish.

Pokud máte tip, kde mají hezké od New Balance, dejte vědět. Ještě se rozhodnuji mezi nestárnoucí klasikou Adidas Superstar a Vans.

6. kabelka. Ideálně kožená a dostatečně prostorná. Hledám ji už několik měsíců a pořád nic. Holka, kde jsi?!

Tak. A je to venku :-).

Máte taky něco, co byste si chtěli z oblečení na jaro pořídit?

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eight + two =