Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

12

Únor 2015

Random Week

Written by , Posted in Fashion

Poslední dny jsme nestíhala přispívat na blog, protože jsem měla spoustu práce mimo počítat. Těším se, že to od příštího týdne napravím, teď mám pro vás fotky z dění posledních dní. Bylo toho opravdu hodně :-).

Od konce minulého týdne jsem připravovala změnu image na úterní proměnu klientky Míši, konečně viděla naživo Labutí jezero, na večeři, po dlouhé době v sobotu večer ve městě a v pondělí jsem jela na otočku do Prahy vyzvednout hned dvě vzácnosti – mojí best friend Káju a šaty na středeční natáčení. S Kájou jsme měly spoustu plánů. Chtěly jsme dofocovat věci na připravovaný e-shop, fotila nám proměnu a účesy na blog a pomáhala s režií plesového videa. Do toho já odučila večerní taneční lekce, doklepala scénář právě na natáčení, zahrála si na modelku spolu s mojí mamkou při focení účesů. Bylo toho opravdu hodně, ale neměnila bych. S těmi správnými lidmi je jakákoliv práce zábava!

week_collage1– Jedna z mých čistě pracovních fotek z přípravy na proměnu – když mám v hlavě vizi, co by klientce/klientovi slušelo, hledám alternativy,  fotím si je na telefon a později porovnávám varianty a volím tu pravou. Tady se jednalo o kabát.

– Tulipány. Mám je ráda, a proto vždycky doufám, že s nimi udělám radost i někomu druhému. Tyhle jsme s Kájou nesly v pondělí návrhářce Mirce Talavaškové, která svolila ke spolupráci na videu na blog. How awesome is that? :-)))

– Opravdu spontánní momentka. Kdo je asi modelka, a co se asi fotilo? Hihi :-)) Btw. byl to úžasnej den!

week_collage2– Malá ochutnávka z finálního oblečení v rámci proměny.

– Premiéra mojí mamky v roli modelky. A byla úžasná!

week_collage4– Jedna vyčerpaně-šťastná selfie po středečním natáčení s Kájou. Tahle holka je opravdu kamarád do deště! Už teď se mi po ní stýská.

– Po 10ti hodinách práce závěr dne. Osmá večer, víno, večeře a počítač kvůli dopsání scénáře na druhý den.

week_collage5– Často se stává, že když něco nejmíň čekáte, tak to přijde. Tak to bylo s mojí vysněnou kabelkou. Narazila jsem na ní při vyzvedávání bot pro klientku. Miluji tyhle náhody!

– Sójové lívance s banány. Smažila jsem je v úterý v 10 večer čiště ze zoufalství, abych si pročistila hlavu. Už mi to nemyslelo a zdaleka jsme s přípravami na natáčení nekončily. Kreativní práce vyžaduje i určitou prokrastinaci.

week_collage6– Třešnička na závěr. Herec v roli uklízečky. I takové jsou hvězdné začátky 😀

– Takto ověnčené jste nás mohly s Kájou potkat v Plzni prakticky v kteroukoliv hodinu. Už si začínám zvykat mít vytahané ruce jako orangután :-)))

No a dnes jsem se vám raději nefotila. Ležím se zábalem na krku a můžu doufat, že to všechno neomarodim :-). Ale musím říct, opravdu jsem si to všechno užila. A je mi líto, že už jsou tyhle práce za námi! Chci znovu!

Jinak výsledky snažení se na blogu objeví snad už příští týden! Tak držte palce a sledujte nás :-).

J.

 

2 Comments

  1. Eliška

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

six × one =