Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Středa

3

Srpen 2016

Nejlepší boty na léto?

Written by , Posted in Fashion

Jako každé léto, i tentokrát jsem řešila, jaké letní boty jsou ty nej. Aby vypadaly dobře, ale taky se v nich dobře chodilo. Což se může zdát jako samozřejmost, ale není nic horšího, než horkými teplotami nateklé a odřené nohy ze sice krásných, ale nefunkčních bot (což častokrát zjistíme až po koupi).

13555816_10207667172691647_108334131_o

A jako každé léto, i to letošní, jsem došla k tomu, ze Birkenstock nemají konkurenci. Alespoň ne za mě. Jsou to jediné letní boty, ve kterých vydržím na nohou celý den. Ono běhat při klientských nákupech po obchodech od rána do večera není kolikrát žádný med, notabene, když vás dřou boty. Tyhle své nosím už 4.? sezónu a pořád drží! Druhý pár mi zabavila mamka, ale v tomhle rozhodnutí ji podporuju :-).

Kromě těchto žabek si holky pochvalují i gumové boty Mellisa. S nimi zkušenost nemám, osobně mi designem nepřirostly k srdci. Ale respektuji je. Máte s nimi zkušenost vy?

A do třetice, další letní favoriti, jsou boty Toms. Na ty také slyším samou chválu. Dokonce jsme je pořizovaly při klientských nákupech právě díky referencím, ale osobně je vyzkoušené nemám. K něm mě to táhne víc, zatím jsem vždy narazila, že nebyla velikost v dané barvě. Tak uvidím, myslím, že jejich čas ještě přijde.summershoes

Zdroje obr.: Otto-shop, Destroy, Freshlabels

Jaké letní boty jsou podle vás ty nej? Se kterými máte zkušenost?

Těším se na Vaše názory!

Krásný letní den,

Jana

 

1 Comment

  1. Renča

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

÷ seven = one