Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

23

Říjen 2014

Must-Have Piece: PONČO

Written by , Posted in Fashion, Inspo

Obvykle si slepě diktovat nenechám, co bych měla v šatníku stoprocentně mít, ale tenhle MUST – HAVE kousek bych si tedy líbit nechala. A klidně rovnou z přehlídkového mola!

_ARC0151.1366x2048Roberto Cavalli – Fall 2014 Ready-to-wear, zdroj: style.com

PONČA. Hřejivá, vzorovaná, objemná, nebo neobjemná, jak kdo chce. Prostě stylovka se vším všudy. A co teprve to s vlastními iniciály… Mr.Burberry, you rock it!

Sehnat se dá v nejrůznějších provedeních, takže si vybere opravdu každý. Já koketuji s tímto (elegantní tak akorát, univerzální naprosto), ale cena mi přijde dost vysoká na kousek, který je sezónní. A na to, že nejsem tváří Burberry. Hihi. Tak uvidíme, jak tento souboj dopadne, zatím se pojďme podívat, jak jedno a to samé pončo nosit hned dvěma způsoby. Třeba vás také namlsám :-).

Byznys look

poncho1

 Jak na to:

Jak je z koláže patrné, ke klasickému byznysovému looku (pouzdrová sukně, košile, kalhoty pánského střihu,…) je vhodná elegantnější varianta ponča. Vzorů se bát nemusíte, o to víc však u zbytku platí pravidlo “méně je více”.

Casual look

poncho2

 Jak na to:

V tomto případě se můžeme trochu odvázat a kombinovat. Vzory, styly, vrstvy, barvy… Prostě pohrát si tak, jak je naší osobnosti vlastní. Každému podle gusta. To moje asi netřeba popisovat, jsem jasná jak slunce na nebi ;-).

Streetstyle Inspo

www_poncho2

www_poncho1

Olivia-Palermo-July-29-2014
Ok, I´m in love with her!
All Burberry Prorsum

zdroj pic: theinfluence.com, polyvore.com, whowhatwear.com

 JO! A abych nezapomněla. Pončo vám může sekundovat i ta správná šála. Jak? To vám při nejbližší příležitosti ukážu v dalším outfit postu.

Mějte krásný den!

J.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

÷ one = six