Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pondělí

19

Leden 2015

Moje úlovky ze slev

Written by , Posted in Fashion

Dělat fashion kouče je krásné povolání. Vybírám, kombinuji oblečení svým klientům, od kterých mi později chodí zprávy, jak jim nový vzhled všichni chválí a oni se cítí skvěle. To mi udělá dvojitou radost, a tak se jdu odměnit. Ha :-). A jsme u slabé stránky mého povolání. NEUSTÁLÉ POKOUŠENÍ MÉ VŮLE. Která je silná. Ale jen, když chci :-). A nutně jsem se potřebovala ve slevách odměnit těmito kousky…

IMG_3204 2černá košile s koženými lemy (Zara) / vlněný šedý klobouk (Baťa) / úžasně tmavě modré a POHODLNÉ skinny džíny (Mango) / klasické tmavěmodré sako (Zara)

IMG_3202 2

FullSizeRender 8
vzpomínáte na můj seznam přání? Černá kožená bunda i pončo se na něm objevilo. A opět se dokazuje, že přání se plní :-). 

Bunda (Topshop) / černobílé pončo (Reserved)

IMG_3209

FullSizeRender 6A zase ten klobouk 🙂 Dlouho jsem kromě klobouku sháněla i společenské kalhoty pánského střihu a konečně našla! A rovnou ve dvou provedeních. Nemohla jsem se rozhodnout, vzala jsem oboje. Na fotce jsou jen jedny. Vedle je můj milovaný černý kraťasový overal s holými zády.

Klobouk (Baťa) / kalhoty (Zara) / overal (Zara)

IMG_3215 2

FullSizeRender 5Sehnat nadčasové černé psaníčko je bojový úkol. A tyhle dvě byly náhody. Červenou rtěnku jsem nikdy nenosila, ale poslední dobu jsem cítila, že mi u outfitů chybí. Černou vestu jsem pořídila neplánovaně, ani nebyla nejlevnější, za to už teď jí miluju pro perfektní univerzálnost!

horní psaníčko (Zara) / rtěnka (Loreál) / spodní psaníčko (Mango) / vesta (Zara)

 Ještě mi mají dorazit poslední objednané věci z e-shopu, které tedy na fotkách nejsou. Sama jsem zvědavá, nakolik se povede výběr “naslepo”, tak držte palce. Jak to máte vy, nakupujete rádi ve slevách? A které obchody máte nejraději? Nechte mi vzkaz!

Jana

 

4 Comments

  1. Míša
  2. Lenka
    • Jana Meinlschmidtová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twenty three − = fourteen