Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Úterý

9

Prosinec 2014

Balzám, který si zamilujete!

Written by , Posted in Beauty

Carmex! Pro spoustu z Vás neznámá věc. Kdo ale Carmex pozná, nebude chtít jiný…počkat, řekla jsem vůbec, co to Carmex je? Oh, pardoon. Je to taková maličkost v mém životě kterou miluji. A Vy jí budete milovat taky.

mini

Alfred Woelbing měl v roce 1937 docela fajn nápad když ve své kuchyni vynalezl tyto mazlíky. V podstatě trpěl na různé boláky a chtěl pomoci nejen sobě, ale i sportovcům a například horolezcům. A voilá, zrodila se hvězda, jejíž cena se pohybuje běžně kolem 100kč.

A v čem je vlastně tak skvělý? Zvláční rty, vyživuje. Je naprosto skvělý na popraskané rty – stačí namazat přes noc a ráno můžete rovnou nahodit rtěnku. Má SPF 15, takže je výborný na cestování do tropů i na hory (pozn. pokud cestujete někam hooodně vysoko…možná zvolte vyšší faktor). Stačí ho opravdu malé množství. Po aplikaci rty lehce brní, což mě ujišťuje v jeho funkčnosti.

Můžete si vybrat dokonce ze čtyř variant – Jars, Tubes, Sticks Ultra Smooth Sticks. Ale tím nekončíme. Samozřejmostí je také plno příchutíoriginal, cherry, strawberry, vanilla, lime twist pomegranate. 

carmex4

Já osobně vlastním Granátové jablko a Limetku. Jsem nadšená! Tenhle balzám miluji a hned jak dojdou, pořídím si nové. Dávejte ale pozor – jednou jsem se namázla skvělým limetkovým a následně se dala do dlabání müsli s mlékem. Při každém olíznutí lžíce jsem měla pocit, že je mléko zkažené. Ale to dělá přítel Carmex. Takže neaplikovat těsně před jídlem. Jeho chuť a parfemace je opravdu silná. Ucítí ho i lidé kolem Vás.

carmex5

Osobně Carmex moc ráda aplikuji před nanesením rtěnky. Moc příjemná záležitost.

TIP: Carmex se dá sehnat na mnoha českých eshopech, ale nejjednodušší je ulovit ho v zahraničí, a to především díky nižší cenně. No ale kdo má čas a peníze lítat si sem a tam do USA, že? 🙂 Dávejte si ale pozor na Ebay a podobné stránky – můžete si tak totiž nevědomky pořídit ne-originál, nebo dokonce prošlý produkt. Pánové, pokud nevíte co koupit přítelkyni k Vánocům, svátku, atd., sáhněte po Carmex! Uvidíte že si ho zamiluje – a Vás možná ještě víc!

VAROVÁNÍ: Jakmile ho jednou vyzkoušíte, nebudete chtít jiný!

carmex6

Znáte Carmex? Máte ho rádi? Milujete ho?

 

Markét (Instagram)

 

2 Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twenty two + = twenty five