Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Neděle

22

Květen 2016

Walls & Handbags

Written by , Posted in Inspo

Kabelka, alfasamci, tanec. To je hodně nebezpečné spojení. A já ztracena.

Když mě před více než rokem kamarádka vytáhla na představení novodobého tanečního cirkusu, říkala jsem si, Ok, alespoň si pokecáme. To jsem však netušila, že mi spadne brada při první minutě a už jí nezavřu. A na povídání jaksi nezbyde čas :-). Od té doby mám Losers Cirque Company v hledáčku a byla jsem poctěna, když přišla pozvánka na jejich další představení!

Kluci opět překvapili. Jejich druhá show, Walls&Handbags, je jiného soudku. Možná se zdá o něco lepší než první, ale těžko srovnávat.

Akrobatické momenty, u kterých se tají dech, napětí, elegance, smích, pot, svaly, letmé úsměvy i křik tanečníků. Příběh, který není prvoplánově servírovaný, ale probouzí fantazii zas a znova. A navíc Lůzrům outfity fakt sluší. Trička ze Zary, u kterých jsem si říkala jak můžou někomu slušet… A kluci dokázali i to.

IMG_7274 2

IMG_7277 2

13249594_10208380053971755_1437874478_n

Podtrženo sečteno. Lůzři nejsou žádná ořezávátka. Současně citem, i beze slov, dokáží vyprávět dechberoucí příběh. Takovou podívanou stojí za to vidět.

Více slov netřeba. Snad jen poděkování! Maky, že mě nenechala tenkrát sedět doma. Petrovi, že mi dal impuls přijít znovu. Ondrovi, že ustál moje očarování cizími tanečníky. A Aničce, že mi během představení tiskla ruku ještě o něco častěji než já jí.

IMG_7287Krásným a svalnatým cirkusákům zdar a příští článek už bude divadelní outfit, slibuji :-).

xox,

ztracená Jana

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

× eight = twenty four