Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Neděle

10

Červenec 2016

Už jste slyšeli o Shirt Stays?

Written by , Posted in For Men

Při svojí práci řeším s klienty nejrůznější, až intimní, detaily, které hrají zásadní roli v jejich osobním stylu. Ať to jsou takový nebo makový spodní tílka, pásky, ponožky, střihy, materiály protože… A vždycky mám radost, když narazím na nějakou vychytávku, která dobrému stylu a pohodlí pomáhá.

Tahle vychytávka se týká čistě pánského stylu. Shirt Stays. Slyšeli jste o nich už? Když jsem viděla, jak fungují, tak jsem se popravdě zarazila a řekla si – to jako vážně? Ale vážně. Zarazila jsem se jenom proto, že takové detaily klasického pánského stylu nemají u nás tak pevné kořeny, jako třeba v Anglii.

A protože každý muž v obleku řeší, že se mu neustále posouvá košile ven z kalhot, přijde mi systém vtipný, vlastně až důvtipný. Shirt Stays vám spojí košili s ponožkami a máte jistotu, že košile bude držet na svém místě.

shirtstays

shirstays2

shirstays3foto: ShirtStays.cz

V Čechách se rozjíždí projekt, který takové Shirt Stays chce vyrábět. Když se naplní kapacita, tak se vyrábět začnou. A mě zajímá – vyzkoušeli byste je? Nosili byste je? Vyřešilo by se tím praktický problém i u vás, nebo byste vůči takovému doplňku měli předsudky?

Shirt Stays můžete objednat zde: http://www.shirtstays.cz, při objednávce zadejte promo kód jana-mei.

Objednávejte, diskutujte. Těším se na Váš názor i osobní zkušenost!

Jana

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nine × = thirty six