Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Neděle

8

Leden 2017

Tak jaký jsi byl? Rok 2016 pojď mi

Written by , Posted in From My Diary

Asi už musíte mít všech těch ohlédnutích za rokem 2016 dost. Já teda mám. Ale jak to tak bývá, co je vaše, je výjimečné. Pejsek, kočička, děťátko. I uběhlý rok.

Pojďme se spolu podívat, co všechno se stalo, že mi to stojí za zmínku ještě teď.

Asi nejvíc zásadních momentů se točí okolé mé práce, protože já svojí prací žiju. Mám radost, že jsem se rozhodla pro zkušenost v Zaře. Otevřela mi oči a rozšířila obzory v oboru. Díky ní jsem se přesměrovala víc na zdravou módu a svojí energii jsem začala znovu naplno investovat na práci osobní stylistky, fashion kouče. Protože tam cítím, že moje místo je.

Pomohla jsem tak svým stávajícím i novým klientům zvednout sebevědomí. A to nejen při oblékáním na běžné nošení, ale i při jejich významných událostech. Musím říct, že je opravdu krásný pocit vidět klienty po naší spolupráci, jak jim září oči, cítí se skvěle a daří se jim. Sdílím malou ochutnávku i s vámi.

klient Lukáš


klient Marek

Díky své práci jsem navázala přátelství, kterých si vážím, a stejně tak jsem poznala osobnosti, které bych bez ní těžko poznala. Rozšířila si znalosti na úroveň, o které se mi nikdy nesnilo, zároveň si uvědomuju, že je ještě kam se posouvat, a to mě baví.

Jsem opravdu vděčná, že tak, jak ke mně na doporučení přichází klienti, stejně tak přichází nabídky od médií. Proto za rok 2016 jsem navázala spolupráci jak s Českou televizí, tak i Českým rozhlasem Dvojkou. Jak říkám, jsem dítě štěstěny.

V průběhu roku jsem pak vystoupila na Barcampech v Plzni a Brně, kdy se o programu hlasovalo a moje přednáška v Plzni byla vyhlášena na prvním místě a v Brně se dostala do programu z vypsaných 92 přednášek. Pravda, Plzeň byl pro mě křest ohněm, ale možná proto jsem se dokázala otřepat a přijet do Brna.

Pak jsem přednášela ve svém bývalém zaměstnání, ve firmě Beneš & Michl, a taky na módní akci čistě s pánskou módou – Pop up Gentleman v Praze.

A protože mám ráda různorodost svojí práce, stihla jsem zrealizovat třetí ročník Fashion Bazaru.

Všechny tyto aktivity jsem koordinovala z Mladé Boleslavi a v Mladé Boleslavi. Jsem tedy živoucím důkazem, že vše jde, když se chce. I když to není vždy jednoduché.

Co bych na letošní nový rok chtěla zlepšit, je cestování. V roce 2016 jsme si užili dovolenou na Kanárech, pak ve Špindlerově Mlýně, v Rakousku u jezer a konec roku na Šumavě. Co ale bylo krásné, byly letošní Vánoce celé. Ze Štědrýho dne se nám stal menší rodinný večírek a bylo to prostě boží!

Víc o výletu do Rakouska si můžete přečíst zde.

Více o jedinečné dovolené na Kanárech si můžete přečíst zde.

Špindlerům Mlýn

Konec roku na Šumavě.

a Štědrý den…
Zcela otevřeně přiznávám. Dostala jsem se do věku, kdy mi víc jak značková kabelka udělá radost, že jsme s rodinou všichni pohromadě. Táto, chyběls a vím, že se teď chechtáš. Neboj, jeden den v roce stačí a pak zase ty kabelky :-D. <3

Mohla bych psát dál, v roce 2016 se toho stalo opravdu hodně. Ale stejně. Tak nějak pocitově souhlasím, že se uzavřel rok, který nebyl zrovna jednoduchý. A že to nejlepší teprve přichází.

Salut!

Jana

 

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

ten ÷ = one