Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pátek

27

Leden 2017

Outfit: winter mood

Written by , Posted in Fashion

Hurá, hurá, po delší době mám pro vás nové fotky outfitu. Stalo se tak zázrakem, a ten zázrak se jmenuje Markét, která se vrátila z erasmu. Správně tušíte, že jsme se domluvily spontánně, a to teď o víkendu. Pořád jsme si slibovaly, že se potkáme, až budu v Plasích nebo v Plzni a něco nafotíme. Takže v Plzni jsem sice byla teď týden, ale kvůli pracovním povinnostem a zároveň ještě pořád v klidovém režimu po nemoci, takže fotit v mrazech nepřipadalo v úvahu. Víkend jsem měla navíc pracovní – fotilo se pro one and only salon Le Papillon a já zajišťovala styling. Všichni jsme čekali, že budeme v ateliéru do noci, ale byli jsme tak šikovní, že jsme vše zvládli relativně časově dobře. Mimochodem, fotky budou opravdu dobré, máme se všichni na co těšit!

Ale zpět k outfitu. Jde vyloženě o ryze pracovní a praktický outfit. Nic moc výstředního, protože na place v ateliéru potřebuju hlavně pohodlí a ničím samu sebe nerušit. Takže jsem šla celá v černém, opravdu základní kousky. Je pravda, že jsem je oživila síťovanými silonkami, ale to čistě pro mojí radost. Vlastně mě ráno při oblíkání nenapadlo, že by se měl takhle jednoduchý outfit fotit, ale když jsme skončili ještě za světla, zavolala jsem ještě z auta Markét, co dělá, a fotky byly hotové. No řekněte, je prostě nejlepší partner in crime!

Jo a nejsem zrzavá, to ten luxusní západ slunce :-).

parka: Pimkie (very old) / skinny džíny: ségry (už Ti je nosit nebudu, slibuju!!) / síťované silonky: z tancování / kožené boots: Baťa / rolák: Mango (old) / kabelka: CK (ještě musím představovat?) / čepice: Aldo (z Milána)

foto: Markét

Kdybyste se ptali, proč mám na sobě vlastně všechny staré věci. Tak je to proto, že si chci nakupovat už jenom udržitelný šatník. Z přírodních materiálů, z lokálních značek, v nadčasových střizích ušitých na míru. Je pravda, že mi trvá, než si vůbec v sobě srovnám, co chci, a samozřejmě jde o finanční investici. Takže jdu krůček po krůčku. Navíc se mi trochu změnila postava a veškeré moje věci na mě vlajou. Takže nový šatník potřebuji opravdu nutně! A věřte, že ty vyhlídnutý kousky za čekání stojí, těším se, až je s vámi budu sdílet!

xxx

Jana

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eight × one =