Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

23

Duben 2015

Novinka: OUTFIT on YouTube!

Written by , Posted in Fashion

Kdo sleduje blog na facebooku nebo našich Instagramových profilech (můj zde, Markétin zde), určitě si všimnul avíza, že pro vás s Markét chystáme několik novinek. Jednou z nich je třeba ta, že odteď budete moct sledovat outfit nejen na fotkách, ale i ve VIDEU!

Někdy vám povyprávím, jak takový nápad vznikl :-)))), teď se na video a fotky pojďme podívat. Na sobě mám aktuálně moje nejoblíbenější kousky ze šatníku a účes, který drží několik dní víc jak vlasy po použití Taftu :-)). Bylo totiž pondělí, a pondělí je můj nejsportovnější den v týdnu. Když se během dne xkrát zapotíte a mezitím potřebujete jít mezi lidi, věřte mi, zapletený cop je TOP účes pro takový den. Sice to znamená mít mamku po ruce, ale moje je zlatá, a zaplýtá mi ho klidně ráno v šest.

Teď zpátky k novince – co na nový koncept říkáte, video ANO/NE? Nechte nám vzkaz, váš názor je pro nás důležitý! Děkujeme :-).

prouzkate_saty_zara8prouzkate_saty_zara9

prouzkate_saty_zara10

prouzkate_saty_zara6

prouzkate_saty_zara3

prouzkate_saty_zara4

prouzkate_saty_zara7

prouzkate_saty_zara2

prouzkate_saty_zara1

Šaty – Zara (nové) / džínová bunda – Pimkie (loňská kolekce) / boty – Nike Air Force (nové) / kabelka – Calvin Klein (podobné zde) / hodinky – Citizen (podobné zde)/ náramky – mix / brýle – Lindex

Foto, video edit – Markét

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

fifty one + = fifty eight