Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Středa

16

Březen 2016

Nová příchuť mojí práce?

Written by , Posted in Fashion, Inspo

Když jsem vás na svém instagramu a facebook profilu žádala o hlasování mojí přednášky na Plzeňském Barcampu, uvědomila jsem si, že jsem nikde neuvedla, jak a proč k přihlášení došlo. Proto, kdo je zvědavý na pozadí celé akce, může číst dál. A kdo ne, může přeskočit rovnou na závěr, ten je beztak nejdůležitější :-).

Před týdnem touhle dobou jsem měla fajn den. Dovolila si udělat volnější dopoledne. A tak nějak se vyhýbala negativním informacím. Chtěla jsem být fresh. A udržet si pozitivní nadhled. Ještě ten den mě v Plzni čekala nová zkušenost. Přednáška, beseda, povídání, nevím… Prostě vystoupení před lidmi a obohacení je o určité know-how. Zvláštní pocit :-). Je pravda, že mi už několik lidí říkalo – hele, udělej něco…

Až musela přijít Whatsapp zpráva od Kuby Michla, jestli bych k nim do firmy přišla říct nějaké tipy, triky, fígle o tom, jak se obléct. V první moment jsem se musela sobě smát. Cože, já, mluvit před lidmi :-). Lépe se cítím mezi štendry oblečení. Ale zase jsem si řekla, že natáčení pro ČT bylo určitě víc na nervy, a že je vlastně úžasný, že si s někým můžu popovídat o věcech, které mě baví. Takže jsem na pozvánku kejvla a ladil se termín. Wow. Překvapením pro mě byla už samotná příprava. První moment jsem si říkala, jestli mám vůbec co předat? Něco je, sdělovat informace v úzkém kontaktu s klientem. A něco je, předávat informace více lidem, u kterých netušíte, jak moc zainteresovaní budou, a co vlastně slyšet chtějí. Ale už samotné sumírování myšlenek šlo nějak samo, s lehkostí. Pracovní verzi jsem poslala svému klukovi. Byl k obsahu nezaujatý a jeho názor mě vždycky zajímá, a taky je náročnej, až přísnej zákazník. Takže čekání na jeho reakci je kolikrát tortura :-D. A o to větší radost, když řekne – jo, super. Čímž mu moc děkuji za vytvoření prezentace. Protože kdyby bylo po mém, dostali kluci a holky poznámky ve Wordu :-D.

Přednáška v Beneš & Michl utekla. Tak rychle, až jsem nestihla udělat ani žádný fotky :-). Vlastně jednu, po. Kdy jsem si v autě vydechla a hlavou mi prolítlo – tyjo, já si to fakt užila. A podle reakcí se zdálo, že ostatní také.

instagram_janamei

Děkuju klukům za takový impuls! A za projevený zájem. Dali mi ochutnat další příchuť mojí práce a světe div se, chutnala mi. Čímž jsme teď, kde jsme. U přihlášky na Plzeňský Barcamp, který se koná za několik týdnů. Lidé hlasují, jakou přednášku na konferenci slyšet chtějí. Budu moc ráda, pokud mě svým hlasem podpoříte. Hlasuje se do 31.3. a témata jsou fakt dobrá, sama jsem jich několik zaklikla. Jsem moc zvědavá, jak se program vyvine, ovšem bez vás to nepůjde a já budu za Vaší podporu moc ráda.

Snímek obrazovky 2016-03-16 v 11.25.33

Hlasovat můžete zde

Když jsem si uvědomila, že mi každý hlas opravdu vnitřně těší, došlo mi, že mi na uskutečnění záleží, a že se vlastně těším :-)? Děkuji Vám, milí čtenáři, že se mnou jste. Snad se na akci uvidíme <3

P.S. za tohle přihlášení také mohou kluci, oni mají na mě děsný vliv. Trochu tuším, že kdyby byl ve firemní grafice spíš než v módě, tak budou potěšeni víc :-D. Ale i tak jsem jim moc vděčná. A doufám, že tohle teď čtou!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

sixty eight ÷ seventeen =