Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Čtvrtek

8

Prosinec 2016

Month in pictures

Written by , Posted in From My Diary

Můj milý blogu. Já tě teď tak zanedbávala. Odpusť mi to, prosím. Jako malé odprošení jsem se rozhodla udělat shrnutí za poslední měsíc, to snad abych očistila článkovou absenci.

15068926_412866789102225_7806117532265317393_oTak třeba jsem dokončila třetí ročník Fashion Bazaru. Projekt, který jsem s Lenkou vymyslela, vypiplala z plínek a postavila na nohy. Musím říct, že je co zlepšovat, zároveň jsem na sebe pyšná. Protože plánovat akci z gauče je úplně jiný, než stát a vnímat dění na vlastní kůži.

Kdo chce sledovat, jak se bude projekt vyvíjet dál, může přesně zde.

img_3304-2

Praha. Užívám si každou její návštěvu. Vždycky si plánuji program tak, abych v Praze vyřídila víc věcí najednou. Takže obvykle kombinuji schůzky s klienty, natáčení, nákupy, pochůzky, kafe s kamarády. A pak se ráda vracím do klidné Boleslavi.

img_2653

Za poslední nějaké tři týdny jsem měla možnost hned dvakrát opět natáčet pro Českou televizi, konkrétně pořad Wifina.

img_3097

Na zimě miluju přesně tohle svítání.

img_2971-2
A kromě natáčení Wifiny jsem byla pozvaná jako host do Českého rozhlasu Dvojka, kde jsem v rubrice Styl měla šanci mluvit na téma pánské módy a dnes na téma Štědrovečerního oblékání. Záznam najdete tady, čas 9:49 :-).

img_3296-2

A rovnou vidíte moje new-in v šatníku asi po sto letech – pletenou čelenku, kterou jsem si zamilovala na první pohled a nesundavám jí… ani ve vaně :-). Od babičky sice není, zato rolák ano <3.

To je takové malé shrnutí za děním v posledních dnech. Chodím do toho běhat ven, je to zábava. Když nejsem v pondělí ve 20 hod ještě unavená, tak jdu na lekci baletu. Do toho vedu s Ondrou taneční pro dospělé a řeším klientské nákupy, nebo peču cukroví. Je toho dost, ale baví mě to všechno. A jak jste se měli vy za poslední týdny, zvládáte konec roku? Já jsem se snad probrala ze zimního offline spánku, tak se zase můžete těšit na častější články na blogu. Děkuji, že jste dočetli až sem.

Jana

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

÷ one = two