Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pátek

21

Říjen 2016

Má to své kouzlo

Written by , Posted in Fashion

Mlha, šedo, sychravo, studenej vzduch. Takový to chcíplý počasí má něco do sebe. Když jsem minulý pátek balila kufr z Boleslavi do Plzně, věděla jsem, že abych netahala moc věcí s sebou, potřebuju se sbalit víc než prakticky. A vlastně jsem přežila poslední dny jen vrstvením. Spodní tílko, slabý rolák, přes to slabý úpletový svetr a přes pořádný huňatý svetr, klobouk. Je pravda, že na výlovu rybníka šla paráda stranou a byla jsem ráda za ségry bundu. Ale s tím jsem dopředu nepočítala, takže jsem z obliga.

Takže jsme zas a znovu u základů šatníku. Ten totiž nezklame. A můj základ šatníku aktuálně obsahuje…

hat_cardigan

Klobouk pánského stylu – H&M, pořízen dva roky nazpátek. Od té doby nenosím na podzim nic jiného a těším se, až si pořídím jeden od Tonak.

Slabý úpletový černý rolák – tak tenhle rolák mám už 4 roky, pořízen kdysi v Mangu. Tenhle, na který koukáte. A taky je to kousek, který nesundám celou zimu.

Džíny – ze šatníku mojí ségry, ze Zary. Ségře teď aktuálně nejsou, takže po dobu, kdy je nemůže nosit, tak je nosím já. Neleží tak ladem a já si nemusím pořizovat nové. Win-win!

Cardigan – ach tenhle cardigan. Správě tušíte, že ho pletla babi. A že ho nosila taky babi. Když byla mladice. Takže je starší než já, ale o to víc ho mám ráda!

Kabelka – Calvin Klein, ani nepotřebuju víc představovat. P.S. Stále jako nová!

Jaké jsou vaše základy šatníku, které můžete kombinovat na tisíc způsobů jedno v jaké roční období?

Jana

 

2 Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

− two = one