Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Neděle

6

Listopad 2016

Denim Workshop

Written by , Posted in Fashion

O tom, že za týden proběhne již třetí Fashion Bazar na blogu už padla řeč. Ráda bych Vám představila i doprovodný program akce, protože je letos nabušený! A správně tušíte, že se celý točí kolem módy a osobního stylu.

Co si budeme povídat. K osobnímu stylu patří neodmyslitelně džínovina. Všichni ji nosíme, všichni ji milujeme. A džíny jsou tím kouskem v šatníku, které si střežíme, schováváme, co kdyby náhodou. Jenže náhodou nám takhle leží v šatníku pár let. Na Fashion Bazaru vám ukážeme, jak s ním naložit dál.

DENIM WORKSHOP pod vedením designérky L’ubici Skalské vás navede, jak takové džíny zpracovat. A to rovnou v osobitý šperk!

Workshop proběhne už příští neděli. Stačí si rezervovat svoje místo e-mailem (bamei.fashionbazar@gmail.com). Ale ještě předtím se podívejte na ochutnávku, co si z takového workshopu můžete odnést domů a nadále nosit.

We are so in love.

fashionbazar_workshop2

fashionbazar_workshop3

fashionbazar_workshop4

fashionbazar_workshop1

Adobe Photoshop PDF

Za účast na workshopu je vstupné 100 Kč, materiály, pomůcky a odborné vedení designérky je v ceně.

Kromě DENIM WORKSHOPU se můžete těšit na vzdělávací přednášky o UPCYKLING MÓDĚ a ÚPRAVÁCH ODĚVŮ, ŠITÍ NA MÍRU. Ale tomu budu věnovat samostatný post.

See you!

Jana

P.S. a kdo by chtěl poznat tvorbu L’ubici Skalské blíže, toto mluví myslím za vše. Štendr s její tvorbou na Fashion Bazaru najdete k zakoupení také!

presivam

satynm1

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

five × six =