Jana Mei Hrabovská

MORE ISSUES THAN VOGUE

Pondělí

2

Listopad 2015

5 věcí, bez kterých se neobejdu

Written by , Posted in Fashion, Inspo

Poslední měsíce pendluju z místa na místo. Když nejsem v Praze, tak v Mladé Boleslavi, nebo v Plzni. Ze začátku jsem jezdila s plným kufrem. A tahle sranda mě rychle přešla :-). Když takhle cestuju v týdnu několikrát, hodně si už rozmýšlím, co doopravdy vozit potřebuju.

Přesto, najde se několik věcí, bez kterých se opravdu neobejdu. Uvědomila jsem si to dnes ráno během foukání vlasů. Proč zrovna dneska a proč zrovna uvědomění takového levelu hned po ránu… nevím :-). Takže, co jsou pro mě TOP věci, které doopravdy musím po ruce mít? A dají se koupit :-).

Untitled

  1. Kožený křivák. Pro mě osobně nepostradatelný kousek v šatníku. Koneckonců, proč, to jsem rozebírala už tady.
  2. Tangle Teezer. Moje dvorní kadeřnice Markétka ze salonu Le Papillon by mohla vyprávět. Moje vlasy vytvoří dredy naprosto bez zeptání. A tohle je jediný kartáč, který mi vlasy doopravdy rozčeše.
  3. Macbook Pro. Nejsem workoholic, ale ráda u sebe počítač mám. Často přes hotspot pracuju i na cestách. Když se mi chce, hihi :-).
  4. Gumičky do vlasů Invisibobble. Tyhle gumičky jsem si poprvé pořídila cca 2 roky zpátky. A od té doby mám pořád to první balení a DRŽÍ! Stále drží. A navíc s nimi vytvořím drdol a vlasy pak rozčešu. Haleluja.
  5. Telefon. Já vím, já vím. Jsem možná mírně závislá. Nedávno jsme měli s přítelem víkendovou výzvu, kdy jsme si vypli telefony. Vydržela jsem to dvě hodiny. Takže je na mém seznamu zcela oprávněně :-).

A tohle schovám do svojí nejoblíbenější a jediné kabelky, na kterou nedám dopustit. Ale o té se dočtete samostatnou recenzi už brzy.

Jaký je váš TOP 5 seznam, bez kterých nevyjdete z domu na víc jak den?

Jana

zdroje pic: instagram, google

Článek není sponzorován.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × = forty